| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Europska komisija vam je odobrila sredstva za izgradnju Wi-Fi mreže, što sada? - CroPC.net

Europska komisija vam je odobrila sredstva za izgradnju Wi-Fi mreže, što sada?

Optima Telekom ima brz, stabilan i pouzdan pristup Internetu te službu podrške koja je stalno na raspolaganju, a u suradnji sa svojim partnerom Cambium Networks, osigurava sve ostalo potrebno za postavljanje, održavanje i rad visoko kvalitetne Wi-Fi mreže u vanjskim i unutarnjim prostorima

Jedna ste od sretnih općina kojima je Europska komisija u Hrvatskoj odobrila sredstva za izgradnju Wi-Fi pristupih točaka unutar WiFi4EU inicijative, no, kako biste na kraju ipak mogli unovčiti dobiveni vaučer i okončati priču na najbolji mogući način za vaše sugrađane i goste, treba donijeti još brojne odluke, a rok za završavanje projekta svakim danom se samo skraćuje - zato je sada najbolje vrijeme započeti s ozbiljnim pripremama

Europska komisija postavila je svoje uvjete, a neispunjavanjem tih uvjeta nećete moći dobiti sredstva.

KAKO BITI SIGURNI DA ĆETE IMATI WI-FI PO STANDARDIMA EUROPSKE KOMISIJE?

Kao i u svemu u životu, tako i u ovom slučaju – presudno je izabrati pouzdanog i stručnog partnera.

Možete angažirati i nekoliko njih: telekom operatora koji će vam osigurati brzi Internet, tvrtku koja će izraditi tehničku specifikaciju, tvrtku za terenski rad povezivanja hot-spotova, tvrtku za servis i održavanje (ili možda sami naučiti održavati cijeli sustav,) itd. No, nemate li zavidnog tehničkog znanja, ne možete biti sigurni da će na kraju sve savršeno funkcionirati. Primjerice, u potrazi za najpovoljnijim uređajima može se dogoditi da kupite uređaja različitih proizvođača koji međusobno nisu kompatibilni. Ili jednostavno nisu u skladu s tehničkim značajkama propisanim unutar WiFi4EU inicijative. Što onda?

Srećom, nema razloga da se upuštate u avanturu s nesigurnim ishodom kada možete angažirati jednog profesionalnog partnera koji će za vas spretno žonglirati između zahtjeva Europske komisije i provedbe projekta. Po sistemu, kako bi naš narod rekao, „ključ u ruke“.

Upravo takav partner je Optima Telekom koji općinama i gradovima nudi cjelovito Wi-Fi rješenje s najboljim omjerom kvalitete te uloženog vremena i novca.

PROVJERENO i PROFESIONALNO RJEŠENJE PO SISTEMU „KLJUČ U RUKE“

Optima Telekom ima brz, stabilan i pouzdan pristup Internetu te službu podrške koja je stalno na raspolaganju, a u suradnji sa svojim partnerom Cambium Networks, osigurava sve ostalo potrebno za postavljanje, održavanje i rad visoko kvalitetne Wi-Fi mreže u vanjskim i unutarnjim prostorima.

Cambium Networks je inače internacionalna tvrtka koja nudi profesionalna Wi-Fi rješenja za općine i gradove temeljena na Cloud rješenju. Njihove Wi-Fi sustave koriste brojni gradovi i općine u Hrvatskoj, ali i u Italiji, Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj, Austriji i drugim zemljama Europe.

ŠTO SVE DOBIVATE ANGAŽIRAJUĆI OPTIMA TELEKOM?

  • Savjetovanje i visoku razinu podrške u bilo kojem trenutku.
  • Pripremu projektne dokumentacije.
  • Brz, stabilan i pouzdan pristup Internetu u skladu sa zahtjevima Europske komisije
  • Sve potrebne uređaje i njihovo postavljanje, bilo u unutrašnjim prostorima bilo na otvorenom. Svi uređaji usklađeni su s propisima unutar WiFi4Eu inicijative.
  • Održavanje cijelog sustava od strane stručnjaka tijekom trajanja ugovora.
  • Izvid i izradu tehničke specifikacije dobivate gratis. Ukratko, dobivate znanje tima profesionalaca posvećenih WiFi4EU projektima te jednu točka odgovornosti za funkcioniranje usluge bez obzira radi li se o opremi ili internetu.

Ukratko, dobivate znanje tima profesionalaca posvećenih WiFi4EU projektima te jednu točka odgovornosti za funkcioniranje usluge bez obzira radi li se o opremi ili internetu.

Više o ponudi pogledajte ovdje.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675