| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Inovativni pristup upravljanju nekretninama kroz novi sustav Rent Manager  - CroPC.net

Inovativni pristup upravljanju nekretninama kroz novi sustav Rent Manager

Kako funkcionira

Kako funkcionira

S rastom turizma u Hrvatskoj iz godine u godinu raste i ponuda nekretnina za kratkoročni najam, no s njima raste i broj izazova s kojima se iznajmljivači susreću

Zbog nestašice radne snage i brzorastuće konkurencije sve veći broj vlasnika nekretnina brigu o najmu prepušta specijaliziranim agencijama, među kojima istaknuto mjesto zauzima Sun Spalato. Prema modelu "ključ u ruke", ova mlada splitska agencija na jednom mjestu objedinjuje sve vrste usluga, od  dočeka gostiju do upravljanja kanalima prodaje, a ovih je dana predstavila i "Rent Manager", prvi portal za potpuni uvid u poslovanje nekretnine u najmu.

"Priča o Sun Spalatu krenula je od uočavanja potrebe za agencijom kojoj bi iznajmljivači, koji sami nemaju vremena ili mogućnosti baviti se time, bezbrižno prepustili upravljanje vlastitim nekretninama tijekom turističke sezone. S tim ciljem, koristeći bogato iskustvo u financijskom menadžmentu i informatičkim tehnologijama, kreirali smo besplatni "Rent Manager" portal. U nekoliko poteza vlasnik dobiva informacije o svakom računu izdanom od strane agencije i ostalih dobavljača, eventualnim nastalim štetama i sanacijama na objektima te konačno ostvarenu neto dobit, koja se uredno svakog mjeseca uplaćuje na račun vlasnika. Transparentnost i IT progresivnost naše su glavne odrednice poslovanja" - poručuje osnivač agencije Sun Spalato, Boris Miodrag.

Kako funkcionira "Rent Manager" portal? Nakon registracije u agenciji vlasnik nekretnine dobiva svoje korisničko ime i lozinku za portal, nakon čega se u svakom trenutku može ulogirati i pratiti prihode i rashode u realnom vremenu. Korisnicima usluge zajamčena je i stopostotna naplata rezervacija te stopostotna naplata bilo kakve štete, što vlasnicima donosi financijsku sigurnost, ali i jamstvo da će nekretnina ostati u besprijekornom stanju. Ovo je prvi sustav te vrste na ovim prostorima, a slični primjeri kompanija Oyo, Airsorted i Hostmaker mogu se pronaći u UK i Aziji. Kroz novi portal, poručuju iz agencije Sun Spalato, žele ne samo predstaviti inovativne načine poslovanja, nego i poboljšati ukupnu turističku ponudu Hrvatske. Jesu li na pravom putu, možete provjeriti u samo nekoliko klikova.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675