| | | |

  • eDom
  • Niskoenergetska kuća

Inox kao poželjan materijal u vodovodnim instalacijama

Pin It

Lider u proizvodnji inox hidrofoskih posuda, ali i svih drugih metalnih posuda i metalnih konstrukcija specijalne namijene je Obrt GluhakLider u proizvodnji inox hidrofoskih posuda, ali i svih drugih metalnih posuda i metalnih konstrukcija specijalne namijene je Obrt Gluhak

Hrvatska je u samome vrhu po vodnim bogatstvima u svijetu, stoga i ne čudi da veliki broj domova, posebice onih u ruralnim sredinama posjeduje vlastite bunare

Po količini pitke vode Hrvatska ulazi u sam vrh zemalja u svijetu. Iako je u gradskim sredinama to rjeđe, na selu i u ruralnim sredinama, ali i kućama koje se nalaze u prigradskim naseljima često se mogu susresti hidrofori i bunari kojima se kuća opskrbljuje vodom. Kao što je vodovodne instalacije u velikoj mjeri zamijenila plastika i PVC cijevi, tako je i kod hidroforskih posuda sada naglasak na inoxu.

Inox je materijal poznat po svojoj visokoj otpornosti na razne utjecaje, a posebice na vodu i nemogućnost pojave hrđe. Hrđa je pored drugih fizičkih onečišćenja najveći neprijatelj vodovodnih instalacija, ali i hidroforske posude. Stoga investicija u onu od inoxa čini se kao iznimno mudar i poželjan potez.

Lider u proizvodnji inox hidrofoskih posuda, ali i svih drugih metalnih posuda i metalnih konstrukcija specijalne namijene je Obrt Gluhak. Ova radiona smještena u Sv. Ivan Zelinu pokazala se i iznimno popularnom po inox hidroforskim posudama. Inox posude odlikuje mala masa, visoka kvaliteta izrade i završne obrade te je dostupna u tipskim obujmima od 80 do 300 litara. Za one koji trebaju veće kapacitete moguća je i izrada po mjeri. Jednom investirana hidroforska posuda od inoxa praktični je vječna i kao takva se dugoročno isplati.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675