Njuškalo

Niskoenergetska kuća ješetdljivasuperugodnaefikasnazelenaisplativa

POWERED BY

Savjetujemo: Inox kao prvi izbor u vodovodnim instalacijama

Jednom investirana hidroforska posuda od inoxa praktični je vječna i kao takva se dugoročno isplati

Jednom investirana hidroforska posuda od inoxa praktični je vječna i kao takva se dugoročno isplati

Hrvatska je u samome vrhu po vodnim bogatstvima u svijetu. Pa iako su mnogi korisnici vodovodnih usluga, nemali je broj domova, posebice onih u ruralnim sredinama, koji imaju vlastite bunare za opskrbu vodom

Iako često čujemo da Hrvatska nije uspješna po mnogočemu, ipak u nečemu gotovo cijeli nam svijet gleda u leđa. Riječ je o količini pitke vode po kojoj Hrvatska ulazi u sam vrh zemalja u svijetu. Iako je u gradskim sredinama to rjeđe, na selu i u ruralnim sredinama, ali i kućama koje se nalaze u prigradskim naseljima često se mogu susresti hidrofori i bunari kojima se kuća opskrbljuje vodom.  Kao što je vodovodne instalacije u velikoj mjeri zamijenila plastika i PVC cijevi, tako je i kod hidroforskih posuda već godinama naglasak na inoxu.

Inox je materijal poznat po svojoj visokoj otpornosti na razne utjecaje, a posebice na vodu i nemogućnost pojave hrđe. Hrđa je pored drugih fizičkih onečišćenja najveći neprijatelj vodovodnih instalacija, ali i hidroforske posude. Stoga investicija u onu od inoxa čini se kao iznimno mudar i poželjan potez.

Jedna od lider u proizvodnji inox hidrofoskih posuda, ali i svih drugih metalnih posuda i metalnih konstrukcija specijalne namijene je Obrt Gluhak. Ova radiona smještena u Sv. Ivan Zelinu pokazala se i iznimno popularnom po inox hidroforskim posudama. Inox posude odlikuje mala masa, visoka kvaliteta izrade i završne obrade te je dostupna u tipskim obujmima od 80 do 300 litara. Sve posude atestirane su do 8 bara pritiska, a za one koji trebaju veće kapacitete moguća je i izrada po mjeri. Jednom investirana hidroforska posuda od inoxa praktični je vječna i kao takva se dugoročno isplati.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Lenovo

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675