| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Hörmann sobna vrata – jedinstvenog izgleda i jedinstvene kvalitete - CroPC.net

Niskoenergetska kuća

od temelja do krova

Powered by:
Status projekta70%

Sljedeći radovi:
Izolacija zidova

  • eDom
  • Niskoenergetska kuća

Hörmann sobna vrata – jedinstvenog izgleda i jedinstvene kvalitete

Bez sobnih vrata teško je imati ugodnu atmosferu kakvom zamišljamo idealan dom

Sobna vrata neizostavan su dio svakog doma, a već dugi niz godina sobna vrata nisu samo vrata, ona su i dizajnerski detalj kojim ističemo naš dom

Bez sobnih vrata nema ugodnog prostora doma. Pokušajte samo na čas otvoriti sva vrata u vašem domu i pokušati tako boraviti u njemu. Buka iz dnevnog boravka, radne sobe, šuštanje vode iz toaleta, mirisi iz kuhinje, i sve druge pojave normalne u stanovanju širile bi se iz jedne u drugu prostoriju neometano. Ne zamislilo? Točno tako. Bez sobnih vrata teško je imati ugodnu atmosferu kakvom zamišljamo idealan dom. Međutim, odabir sobnih vrata za mnoge je otišao krivim smjerom i postao noćna mora. Sigurno znate za one probleme kao što su loša kvaliteta vrata koja nisu u mogućnosti pružiti niti osnovu zaštitu od buke. Zatim tu je loš završni sloj koji degradaciju pokazuje već nakon nekoliko mjeseci, a o problematici okova u vidu ovješenih vrata niti da ne pričamo. Sve ovo može biti samo jedan ružan san ako se odlučite za Hörmann sobna vrata. Stoga, istražili smo što to ovaj lider u proizvodnji garažnih vrata, može ponuditi u području sobnih vrata.

 I dok su nekada vrata bila izrađena od masiva drveta te tako podložna „dobroj volji“ drveta i njegovom ponašanju na vlagu u zraku, visoku ili nisku temperaturu, današnja vrata izrađena su od materija koji je nastao kao visokotehnološki proizvod

Vrhunska tehnologija

Mi kao tehnološki medij često ističemo kako je tehnologija neizostavan dio našeg života. Možda se i sami sada pitate „pa kakve veze imaju tehnologija i jedna sobna vrata?“, no zapravo poveznica je i više negoli možete zamisliti. Bez visoke tehnologije u proizvodnji samih vrata i materijala, ne bi bilo niti vrhunskih sobnih Hörmann vrata. I dok su nekada vrata bila izrađena od masiva drveta te tako podložna „dobroj volji“ drveta i njegovom ponašanju na vlagu u zraku, visoku ili nisku temperaturu, današnja vrata izrađena su od materija koji je nastao kao visokotehnološki proizvod. Riječ je o izuzetno popularnom medijapanu. Urbana legenda kaže kako je medijapan nastao u Japanu, te da je naziv nastao skraćivanjem podrijetla „Made-in-Japan“ u „med-i-japan“. No, urbane priče ostavljamo po strani i držimo se ovog fenomenalnog materijala. Medijapan kao proizvod izuzetno je popularan zbog svojih pozitivnih karakteristika kao što su kompaktnost, stabilnost i relativno povoljna cijena. Međutim, medijapan je tek pola priče. Hörmann dalje u proizvodnji svojih vrata koristi naprednu tehnologiju izrade završnog sloja koji daje teksturu kao baš potpuno prirodan materijal. Ovaj postupak najsličniji je grafotisku te doslovno u završni sloj utiskuje reljef. Osim toga, Hörmann je poznat i po svome Duradecor završnom sloju, a koji je čak 48% izdržljivija od do sada najčešće korištene laminatne obloge CPL (kontinuirano prešani laminat pod viskom temperaturom). Ova je površina specifična je samo za Hörmann sobna vrata, jer se obloge izrađuju u vlastitim tvornicama.

Dizajn po želji

Kako bi zadovoljio sve želje kupaca, Hörmann je predstavio nekoliko svojih linija vrata. Nova linija sobnih vrata Hörmann pod nazivom ConceptLine predstavlja četiri jedinstvena motiva za sve vrste interijera. Površina Cotton oduševljava finim detaljima izrade i vrlo realističnim optičkim efektom pamučne tkanine prislonjene na mokru boju. Motiv Schieffer dominirat će unutrašnjošću vjerodostojnom imitacijom kamena škriljevca, a klasična glatka površina pod nazivom Ultra Matt kombinira do sada neviđenu otpornost na otiske prstiju i prekrasan baršunasti efekt. Tražite ideju za dječju sobu? Djeca vole crtati – stoga im omogućite to. Dopustite da sobna vrata budu slikovni iskaz njihove bujne mašte. Također, dio vrata možete odvojiti za igru, dok se ostatak praznog prostora može pretvoriti u ploču za organiziranje svakodnevnih aktivnosti.  Umjesto klasičnih crno-bijelih varijanti, budite slobodni dodati vesele boje poput crvene, žute ili narančaste, koje dokazano poboljšavaju rezultate učenja te imaju pozitivan utjecaj na psihološke, ali i fizičke faktore. Ovaj maštovit način transformiranja sobe nudi nebrojene mogućnosti za uređivanje najveselije prostorije u vašem domu. Iako su vrata sastavan element gotovo svakog interijera, uz Hörmann sobna vrata DesignLine Concepto po kojima se može crtati i pisati, spajate bezbrižno igranje i školske obaveze, a zahvaljujući njima, vaš će školarac uspješno izvršavati svoje zadatke.

Kako bi zadovoljio sve želje kupaca, Hörmann je predstavio nekoliko svojih linija vrata.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675