| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Hörmann garažna vrata uz 5+3 godine jamstva - CroPC.net

Niskoenergetska kuća

od temelja do krova

Powered by:
Status projekta70%

Sljedeći radovi:
Izolacija zidova

  • eDom
  • Niskoenergetska kuća

Hörmann garažna vrata uz 5+3 godine jamstva

Hörmann garažna vrata uz 5+3 godine jamstva
Hörmann garažna vrata uz 5+3 godine jamstva
Hörmann garažna vrata uz 5+3 godine jamstva

Zaboravite na brojna dvogodišnja jamstva, uz Hörmann garažna vrata možete spavati mirno uz jamstvo na motor od čak 8 godina

Jamstvo koje nam pruža proizvođač često je ogledalo kvalitete nekog proizvoda. Analogno duljini jamstva, proizvođač pruža kupcu sigurnost u beskompromisni odabir vrhunskog proizvoda. Upravo kroz jamstvo od čak 5 plus dodatnih 3 godine uz registraciju, Hörmann svojim kupcima želi pokazati koliko je siguran u svoje vrhunske proizvode, ovog puta u svoje motore ProMatic i SupraMatic za garažna vrata.

8 godina sigurnosti

Gradnja kuće, a s njom i garaže za limenog ljubimca i druge potrebe kojima garaža dobro dođe, za mnoge je jedinstven i vjerojatno najveći pothvat u životu. Kako financijski, tako i vremenski, gradnja kuće izuzetno je zahtjevna. Sigurno nema onoga koji pri gradnji kuće svjesno traži kompromis u pogledu kvalitete, jer nitko ne želi vršiti sanaciju i mijenjati stvari na tek sagrađenoj kući. Stoga, ako želite spavati mirno uglavnom odabirete lidere u određenim područjima. U pogledu garažnih vrata neprikosnoveni vladar je njemačka tvrtka Hörmann. Ova tvrtka sinonim je za lijepa, kvalitetna i moderna garažna vrata te izbor svih onih koji ne žele kompromis u bilo kojem pogledu. Od funkcija, kvalitete izrade do mogućnosti ugradnje i estetike - Hörmann je lider u području garažnih vrata. O tome koliko je Hörmann siguran u kvalitetu svojih garažnih vrata, odnosno električnih motora koji ih pokreću, pokazuje nam i akcijska garancija od čak 5 + 3 godine. Naime, Hörmann jedini na tržištu pruža toliko dugo jamstvo dokazujući svoj liderski status na tržištu. Nakon kupovine, dovoljno je na adresi https://distributeri.hormann.hr/registracija-jamstva.php popuniti obrazac i uživati u 8 godina bezbrižnosti. Jamstvo vrijedi za sve motore iz Hörmann ponude (ProMatic i SupraMatic).

Hörmann kvaliteta
Hörmann kvaliteta
Hörmann kvaliteta

Vrhunska garažna vrata

Uz Hörmann garažna vrata mnogi su se uvjerili kako garažna vrata mogu biti izuzetan funkcionalan, ali i estetski dodatak kuće jer se možemo osloniti na vrhunsku i provjerenu Hörmann kvalitetu te na veliki broj boja i dezena. Pored kvalitete i dizajna, Hörmann briljira i na sustavu daljinske kontrole. Naime, za mnoge je ulaz u garažu zapravo i ulaz u kuću, stoga ovdje ne treba raditi kompromis. Samo uz Hörmann možemo biti 100-postotno sigurni kako smo učinili najviše u pogledu sigurnosti vlastitog doma. Sigurnost prijenosa koda daljinskog upravljača Hörmann štiti 128Bit-nom enkripcijom koja će onemogućiti da bilo tko preuzme ili kopira kôd vašeg daljinskog upravljača. Hörmann daljinski upravljači na jedinstven način komuniciraju s motorom, prenoseći svaki put novu izmjeničnu kombinaciju brojeva. Jednom odabrana i unesena kodirana kombinacija sigurno se sprema unutar matične ploče motora, a daljinski kojim je motor kodiran postaje master ključ. Klasični mali daljinski upravljači s dvije tipke na otvorenom prostoru mogu prenijeti kôd do motora na više od stotinu metara, pa možemo već pri prilasku otvoriti vrata i parkirati se bez čekanja. Međutim, danas novi imperativ u svijetu modernih tehnologija su napredne, pametne mogućnosti i sve prednosti koje one donose. Hörmann je stoga pripremio novu seriju motora garažnih vrata koje krasi moderan dizajn i tehnološki napredne funkcionalnosti poput Bluetooth upravljanja i mogućnosti spajanja sa sustavom pametne kuće. Daljinsko upravljanje vratima garaže premješteno je na valove bežične internet mreže, bez potrebe za klasičnim daljinskim upravljačima i s mogućnošću kontrole čak i kada niste u blizini vaše kuće. Uz, jamstvo od 5+3 godine možete bezbrižno uživati u blagodatima novih tehnologija, ali i najboljom garažnim vratima na tržištu.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675