| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Samsung pametna računica – uštedite novac i smanjite potrošnju električne energije - CroPC.net

Samsung pametna računica – uštedite novac i smanjite potrošnju električne energije

Svojim suvremenim dostignućima, Samsung perilica rublja s  QuickDrive tehnologijom skraćuje vrijeme pranja i do 50% , a potrošnju energije do 20%

Kako bi svojim korisnicima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko cijeni njihovu vjernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti

Kupnjom odabranih modela Samsung perilica rublja, sušilica rublja, kombiniranih perilica-sušilica i hladnjaka možete smanjiti potrošnju električne energije i uštediti do 25%. Također, uz kupljeni hladnjak ili perilicu rublja dobivate i petogodišnje jamstvo.

Uz Samsung hladnjak riješit ćete se neželjenog nakupljanja leda i odmrzavanja, a svojim će se savršenim dizajnom sigurno odlično uklopiti u vašu kuhinju. Zahvaljujući NO Frost tehnologiji možete zaboraviti na neželjeno nakupljanje leda i mukotrpno odmrzavanje. Ova tehnologija poboljšava protok zraka i održava stalnu temperaturu u svakom kutu hladnjaka, čime se sprječava nakupljanje leda i inja.

Svojim suvremenim dostignućima, Samsung perilica rublja s  QuickDrive tehnologijom skraćuje vrijeme pranja i do 50% , a potrošnju energije do 20%. Q-Drum  ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se nezavisno okreću, a rezultira brzim, moćnim i nježnim pranjem.  Uz pomoć tehnologije vrata  AddWash omogućeno vam je dodavanje odjeće nakon pokretanja ciklusa pranja.

Želite li uštedjeti električnu energiju i novac, u periodu od 24. svibnja do 23.lipnja iskoristite popuste na pojedine modele.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675