| | | |

powered_by_lenovo_2020 LG na sajmu IFA 2018 predstavlja unaprijeđene modele sustava za njegu odjeće - CroPC.net

LG na sajmu IFA 2018 predstavlja unaprijeđene modele sustava za njegu odjeće

Pin It

S ugrađenom LG-evom platformom za umjetnu inteligenciju DeepThinQ, Styler ThinQ omogućava veću kontrolu putem glasovnih naredbi – samo kažete „bok LG“ i on se aktiviraS ugrađenom LG-evom platformom za umjetnu inteligenciju DeepThinQ, Styler ThinQ omogućava veću kontrolu putem glasovnih naredbi – samo kažete „bok LG“ i on se aktivira

Modeli Styler ThinQ i Styler Mirrored Glass Door imaju jedinstvene značajke koje pružaju ugodnije korisničko iskustvo te čuvaju odjeću čišćom i elegantnijom

Modelom Styler ThinQ moguće je upravljati glasovnim naredbama, dok je model Styler Mirrored Glass Door osmišljen da maksimalno poveća funkcionalnost u domu.

Oba modela imaju iznimne performanse i naprednu tehnologiju izvornog modela. Također, posjeduju značajku TrueSteam™ uz pomoć koje održavaju odjeću čistom, svakodnevno eliminirajući više od 99,9 posto klica i bakterija. Za uklanjanje blagih nabora i neugodnih mirisa tu je pomična vješalica, dok funkcija Pants Crease Care eliminira jače nabore i oštre crte na odjeći. Tu je i značajka Gentle Dry, zahvaljujući kojoj LG Styler brže i nježnije suši osjetljive tkanine.

S ugrađenom LG-evom platformom za umjetnu inteligenciju DeepThinQ, Styler ThinQ omogućava veću kontrolu putem glasovnih naredbi – samo kažete „bok LG“ i on se aktivira. Osim uključivanja i isključivanja, glasovnom naredbom moguće je odabrati i pokrenuti ciklus čišćenja, provjeriti je li sve u redu ili čak dobiti preporuku o najboljem programu rada.

LG Styler Mirrored Glass Door svojim se elegantnim dizajnom, funkcionalnošću i učinkovitošću uklapa u svaki dom. Ovaj lijepo dizajnirani proizvod ima praktična zrcalna vrata koja nadopunjuju bilo koji namještaj, a uz to jednako dobro održava i čisti odjeću kao i Styler ThinQ.

„LG je ponosan što prednjači u razvoju sustava za njegu odjeće, a najbolji primjer su modeli Styler, opremljeni naprednim tehnologijama koje je prvi razvio upravo LG“, rekao je Song Dae-hyun, predsjednik tvrtki LG Electronics i Home Appliance & Air Solution. „LG će i dalje unapređivati korisničko iskustvo i isporučivati cjelovita rješenja s novim značajkama i tehnologijama.“

Posjetitelji LG-evog izložbenog prostora na sajmu IFA moći će od 31. kolovoza do 5. rujna u dvorani 18 kompleksa MESSE Berlin vidjeti proširenu liniju modela Styler te druge inovacije za dom i kućanstvo.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675