Huawei

Kisha ima novi web i nove modele

Kisha kao i brojni drugi pametni uređaji, za svoj rad i puni potencijal koristi pametni telefon
Kisha kao i brojni drugi pametni uređaji, za svoj rad i puni potencijal koristi pametni telefon
Kisha kao i brojni drugi pametni uređaji, za svoj rad i puni potencijal koristi pametni telefon

Domaća senzacija - pametni kišobran Kisha, od nedavno je bogatiji za hrpu novih atraktivnih modela

Novi modeli prvenstveno su namijenjeni ženama, a osim novih modela kišobrana, korisnike će dočekati i nove web stranice. Što je i kako radi Kisha već smo i sami otkrili u našoj recenziji. Djelić prenosimo u nastavku, a za cijeli osvrt kliknite ovdje.

Kisha kao i brojni drugi pametni uređaji, za svoj rad i puni potencijal koristi pametni telefon. Sam Kisha je kišobran kojeg od ostalih razlikuje posebno dizajnirani džepić u kojem se nalazi Bluetooth modul, a s kojim se kišobran i pametni telefon povezuju. Osim naravno kišobrana i modula, tu je i izvrsna aplikacija koju instaliramo na pametni telefon. Tek sa aplikacijom, kišobranom i pametnim telefonom zatvoren je koncept Kisha pametnog kišobrana i stvari tada funkcioniraju. Ako ste si prvo pitanje postavili, što na kišobranu može biti pametno – ne brinite, niste jedini. Međutim, kada malo bolje razmislite, postoji bar nekoliko razloga po čemu kišobran može biti pametan. Kao prvo, koliko vam se puta dogodilo da ste nekamo pošli, a onda vas je uhvatio pljusak, kiša? Vjerojatno nebrojeno puta. Kisha kao pametan kišobran, odnosno aplikacija koju ćete instalirati, ovdje doskaču tako da će vas aplikacija upozoriti na kišu koja se očekuje te da ponesete svoj Kisha kišobran sa sobom. Druga i vjerojatno ona najvažnija stvar zbog čega je i nastala tolika buka oko Kishe je – koliko ste puta izgubili kišobran? Mi smo barem 10-ak puta izgubili kišobran i ovo je vjerojatno jedan od najčešćih razloga zašto ga većina izbjegava ponijeti sa sobom, bez obzira na mogućnost kiše. Kisha se reklamira kao kišobran kojeg više nikada nećete izgubiti, a tome je uz aplikaciju i pametni telefon doista tako. Naime, svaki puta kada se udaljite od kišobrana, odnosno kada ga zaboravite, pametni telefon će vas upozoriti na to. Genijalno! Upravo je ova mogućnost jedna od ključnih i u njoj leži popularnost Kisha pametnog kišobrana.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.