A1

Novi hladnjaci LG InstaView donose inovacije na području higijene

LG-evi novi hladnjaci InstaView sada uključuju i LG-evu tehnologiju UVnano koja iskorištava snagu svjetlosti kako bi bez napora te učinkovito održavala slavinu dispenzera za vodu higijenskom i bez mikroba
LG-evi novi hladnjaci InstaView sada uključuju i LG-evu tehnologiju UVnano koja iskorištava snagu svjetlosti kako bi bez napora te učinkovito održavala slavinu dispenzera za vodu higijenskom i bez mikroba
LG-evi novi hladnjaci InstaView sada uključuju i LG-evu tehnologiju UVnano koja iskorištava snagu svjetlosti kako bi bez napora te učinkovito održavala slavinu dispenzera za vodu higijenskom i bez mikroba

LG će sljedećeg mjeseca na prvom virtualnom sajmu CES predstaviti nove hladnjake InstaView Door-in-Door koji se mogu pohvaliti nadograđenim značajkama i dizajnerskim inovacijama kako bi ponudili još više praktičnosti korisnicima

Hladnjaci imaju veću staklenu ploču za svoj sustav InstaView Door-in-Door, dok je tehnologija UVnano ugrađena u dispenzer za vodu zbog poboljšanja higijene, a prepoznavanje glasa InstaView podiže udobnost u kuhinji na potpuno novu razinu.

Hladnjaci LG InstaView Door-in-Door su zbog svoje praktičnosti korištenja omiljeni među brojnim korisnicima, a novi modeli su dodatno poboljšani za 2021. godinu. Tako LG InstaView osvjetljava unutrašnjost hladnjaka sa samo dva brza kucanja na prozirno staklo, dok tehnologija Door-in-Door smanjuje gubitak hladnog zraka u unutrašnjosti jer omogućava prikladan prostor za držanje često korištenih namirnica. Hladnjak za 2021. godinu ima zatamnjenu staklenu ploču, a novi dizajn nadopunjuje ravni dizajn od nehrđajućeg čelika i elegantna estetika. S obzirom da je prozor InstaView za 23 posto veći od prethodnih modela, korisnici mogu bolje nego prije vidjeti što se nalazi u unutrašnjosti hladnjaka.

LG-evi novi hladnjaci InstaView sada uključuju i LG-evu tehnologiju UVnano koja iskorištava snagu svjetlosti kako bi bez napora te učinkovito održavala slavinu dispenzera za vodu higijenskom i bez mikroba. Prvi put predstavljena 2017. godine na LG-evim premium proizvodima s dispenzerima, tehnologija UVnano svaki sat uklanja i do 99,99 posto bakterija sa slavine dispenzera za vodu u hladnjaku. Za dodatnu sigurnost, korisnici također mogu aktivirati značajku UVnano pritiskom tipke kad god zažele.

Hladnjak LG InstaView s mogućnošću prepoznavanja glasa čini vrijeme provedeno u kuhinji produktivnijim i praktičnijim, a dobitnik je nagrade CES 2021 Innovation Awards Best of Innovation. Korisnici se više neće morati mučiti i otvarati vrata hladnjaka s rukama punim namirnica kad jednostavno mogu reći „open the refrigerator door“. LG-eva interaktivna glasovna tehnologija također omogućava praćenje korisnikovog dnevnog rasporeda ili provjeru statusa uređaja za led i dispenzera za vodu. Također, uz uslugu Amazon Dash Replenishment, korisnici hladnjaka mogu automatski naručiti potrošni materijal poput zamjenskih filtera za vodu povezivanjem Amazonovog računa s aplikacijom LG ThinQ.

Svaki novi InstaView proizvod u ponudi uključuje LG-eve provjerene sustave za poboljšanje svježine, LINEARCooling i DoorCooling+. LINEARCooling smanjuje fluktuaciju temperature koja je glavni uzrok kvarenja hrane. Istodobno, DoorCooling+ ravnomjerno hladi cijeli hladnjak raspoređujući snažan protok zraka iz strateški postavljenog ventilacijskog otvora.

LG Craft Ice, koji je predstavljen na hladnjacima InstaView French-Door prošle godine, sada dolazi i na hladnjacima za 2021. godinu. Kuglice leda promjera dva inča koje se sporo tope i koje stvara sustav LG Craft Ice omogućavaju da pića izgledaju odlično te da ih hlade duže.

„Popularnost LG-evih uređaja tijekom ove teške godine prilično nas je iznenadila“, izjavio je Lyu Jae-cheol, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Potaknuli smo porast zanimanja korisnika i pomaknuli granice inovacija kako bismo u 2021. godini isporučili uzbudljive proizvode.“

Linija hladnjaka LG InstaView za 2021. godinu bit će prikazana na LG-evom virtualnom izložbenom prostoru  za vrijeme sajma CES 2021 i to od 11. siječnja.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.