| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Ovo morate pogledati: Lewis Gets Inked - CroPC.net

Ovo morate pogledati: Lewis Gets Inked

Ovaj zabavan film, nabijen akcijom i glamurom, snimljen je u sjedištu ekipe MERCEDES AMG PETRONAS Formula One

Lewis Hamilton, trostruki prvak prvenstva FIA Formula One zvijezda je novog spektakularnog filma snimljenog u suradnji s Epsonom

Film pod naslovom „Lewis Gets Inked“ naglašava prednosti pisača Ink Tank System i dostupan je na Epsonovom kanalu YouTube te na mrežnom odredištu tvrtke.

Ovaj zabavan film, nabijen akcijom i glamurom, snimljen je u sjedištu ekipe MERCEDES AMG PETRONAS Formula One. Lewis u usporenoj snimci klizi kroz papirnatu oluju da bi ga na kraju doslovno potopili tintom raznih boja.

Živopisan video materijal pripremljen je u suradnji s s ekipom MERCEDES AMG PETRONAS Formula One povodom lansiranja Epsonovih pisača Ink Tank System te naglašava prednosti revolucionarnog sustava punjivih spremnika za tintu i velike količine tinte koja se isporučuje u originalnom pakiranju s novim pisačima. Prednosti sustava Ink Tank System – ispis velikih količina materijala bez potrebe za klasičnim tintnim patronama - ovdje postaju očite zahvaljujući zabavnom i šaljivom scenariju. Film je dio strategije kreiranja sadržaja u različitim kanalima koja se sastoji od glavnog filma te materijala snimljenog „iza scene“.

Epson je službeni partner ekipe MERCEDES AMG PETRONAS te nudi stručnu suradnju u područjima inkjet ispisa, skenera, 3LCD projektora i nosive tehnologije, što uključuje i pametne naočale. Kampanja „Lewis Gets Inked“ donosi veliku novost u suradnji dvaju tržnih marki koju je do sada obilježavala ozbiljna nota neumornog traganja za inovacijom, globalnim liderstvom i stvaranjem visoko kvalitetnih proizvoda. Epsonovo korištenje inovativne tehnologije podudara se sa svime što vodeća ekipa svjetskog prvenstva FIA Formula One nastoji postići na sportskom planu.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675