A1

Aplikacija: Super Mario Run

Ova je igra ujedno i najviše preuzeta igra ikada
Ova je igra ujedno i najviše preuzeta igra ikada
Ova je igra ujedno i najviše preuzeta igra ikada

Super Mario Run je naša ovotjedna aplikacija, a kako ste i pretpostavili riječ je o remaku legendarne i planetarno popularne Nintendove igre koja je odnedavno posve prilagođena igranju na pametnim telefonima, a za sada je dostupna samo za iPhone i za iPad

Ova je igra ujedno i najviše preuzeta igra ikada! Naime, u prvih je 24 sata iz Appleove trgovine preuzeta čak 2,85 milijuna puta. U igri Mario trči u beskonačnost, a njime valja upravljati tako da se savladavaju prepreke i da se skupljaju novčići, tek tako da se tapne zaslon kako bi Mario skočio.

Kao i u svim igrama ove vrste, jednostavne kontrole su zapravo varljive – valja imati dobre reflekse i svaki potez odigrati u pravo vrijeme. U samoj su igri na raspolaganju šest svjetova ispunjenih sa 24 novih poligona, a tu su i druge stvarčice. Jedan je dio igre besplatan, no ako se žele odigrati svi svjetovi, potrebno je platiti oko 12 i pol dolara.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.