| | | |

Predstavljen hibridni Golf

Pin It

Volkswagen je otkrio plug-in hibridnu varijantu sedme generacije Golfa koja će u prodaju krenuti sljedeće godinePredstavljen hibridni Golf - Volkswagen je otkrio plug-in hibridnu varijantu sedme generacije Golfa koja će u prodaju krenuti sljedeće godine
Volkswagen je otkrio plug-in hibridnu varijantu sedme generacije Golfa koja će u prodaju krenuti sljedeće godine

Kompanija je prošli tjedan predstavila čitav niz modela kao najavu predstojećeg salona u Ženevi, ,eđu predstavljenim modelima su Golf GTD, e-Golf i vrlo štedljivi XL1, a potvrdila je i planove o razvoju hibridne verzije Up! modela koja bi trebala koristiti pogonski sustav XL1. Hibridni Golf koristi isti pogon kao i nedavno najavljeni Audi A3 e-tron, što znači da kombinira 1.4-litreni TFSI motor od 150 KS s elektromotorom od 102 KS i 6-brzinskim e-S tronic mjenjačem s dvostrukom spojkom. Sve to vozaču stavlja na raspolaganje ukupno 204 KS i 350 Nm okretnog momenta.

Ubrzanje do sto traje 7,6 sekundi uz potrošnju goriva od nevjerojatnih 1,5 litara na 100 kilometara i emisiju CO2 od samo 35g/km. U električnom modu, model može prijeći 50 km i postići krajnju brzinu od 130 km/h. Nema sumnje, biti će ovo jedan od privlačnijih modela.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675