| | | |

Europska prezentacija Chevrolet Traxa u Hrvatskoj

Pin It

Europska prezentacija automobila Chevrolet Trax održat će se u travnju i svibnju u ZadruEuropska prezentacija Chevrolet Traxa u Hrvatskoj - Europska prezentacija automobila Chevrolet Trax održat će se u travnju i svibnju u Zadru
Europska prezentacija automobila Chevrolet Trax održat će se u travnju i svibnju u Zadru

Više od 800 novinara iz cijele Europe koji prate automobilsku industriju tom će prigodom posjetiti Hrvatsku. Službene fotografije s prekrasnim prizorima Zadra i okolice bit će objavljene u dnevnim novinama, auto magazinima, poslovnim publikacijama te brojnim portalima od Velike Britanije do Izraela i Norveške. Legenda hrvatskog vaterpola Vitomir Padovan sudjelovao je u snimanju novog Traxa čije su prve fotografije napravljene ispred hotela Iadera u Petrčanima, u Zadru kod Pozdrava Suncu, na otoku Pagu i u Nacionalnom parku Paklenica.

Vitomir Padovan moderan je, urban i svestran, baš kao i novi Trax. Zahvaljujući skladnim dimenzijama SUV Trax odlično se snalazi u gradu, a u isto vrijeme dovoljno je snažan i prostran da pozovete obitelj i prijatelje i zajedno krenete na izlet ili u off-road avanturu.

Zabava s Traxom je zajamčena uz tehnologiju Chevrolet MyLink, a prijenosna računala i ostale elektronske naprave možete koristiti bez straha od pražnjenja baterije zbog utičnice od 230V ugrađene na stražnjoj klupi. Mali SUV Trax ističe se i mogućnošću preklapanja naslona suvozačkog sjedišta do potpuno vodoravnog položaja i prijevoz predmeta do 2,3m dužine.

Nakon prezentacije u Zadru, novi Trax kreće u prodaju u Europi, a na hrvatsko tržište dolazi u ljeto 2013.

Ponuda motora uključivat će 1,4-litarski benzinski motor s turbopunjačem od 140 KS (103 kW), 1,6-litarski benzinski motor te 1,7-litarski dizelski motor koji proizvodi 130 KS (96 kW). Sve inačice ručnog prijenosa imaju Start/Stop funkciju. Kako 1,7-litarski tako i 1,4- litarski benzinski turbo motori nude se s automatskim mjenjačem sa šest brzina.

Trax dolazi u verziji s prednjim pogonom (FWD) te pogonom na sva četiri kotača (AWD). Sustav AWD dostupan je u inačici opremljenoj s 1,4-litarskim benzinskim turbo motorom ili 1,7-litarskim dizel motorom.

Trax pruža brojne mogućnosti za spremanje prtljage, poput pretinca ispod suvozačkog sjedišta, kao i dodatnog prostora za odlaganje ispod prostirke prtljažnog prostora. Moguće je birati između osam različitih konfiguracija sjedenja. Uz stražnje sjedište djeljivo u omjeru 60/40, Trax raspolaže i mogućnošću preklapanja naslona suvozačevog sjedišta do potpuno vodoravnog položaja, što omogućuje dodatnu fleksibilnost za odlaganje dugačkih predmeta. Na stražnjoj klupi ugrađena je utičnica od 230V koja se može koristiti za punjenje prijenosnih računala i ostalih elektronskih naprava bez potrebe za adapterom.

Tehnologija Chevrolet My Link dolazi kao standard kod viših paketa opreme, a radi se o sustavu koji prenosi sadržaj iz kompatibilnih pametnih telefona na 7-inčni zaslon u boji visoke razlučivosti osjetljiv na dodir. Chevrolet My Link omogućuje uspostavu telefonskih poziva biranjem imena iz spremljenog imenika te doticanjem funkcije "zovi". Sustav omogućuje lagan pristup osobnim reprodukcijskim listama, foto galerijama, telefonskim imenicima i ostalim spremljenim medijima i podacima. Automobili Trax opremljeni tehnologijom MyLink imaju ugrađenu standardnu kameru za vožnju unazad.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675