| | | |

BMW-u serije 3 „Zlatni volan“

Pin It

Novi BMW serije 3 osvojio nagradu „Zlatni volan“ za 2012. godinuBMW-u serije 3 „Zlatni volan“ - Novi BMW serije 3 osvojio nagradu „Zlatni volan“ za 2012. godinu
Novi BMW serije 3 osvojio nagradu „Zlatni volan“ za 2012. godinu

Šesta generacija, peti trijumf: novi BMW serije 3 osvojio je nagradu „Zlatni volan“ za 2012. godinu od strane magazina „Auto Bild“ i „Bild am Sonntag“. Nova generacija ove sportske limuzine dospjela je na sam vrh, osvojiviši ovu važnu međunarodnu automobilsku nagradu i to po peti puta od kada se ovaj model nalazi na tržištu. Više od trideset godina, BMW serije 3 redovito se nalazi na popisu pobjednika za osvajanje nagrade „Zaltni volan“. Time je ujedno i najuspješniji model u povijesti budući da niti jednom drugom modelu nije uspjelo češće osvojiti tu nagradu u usporebi s rezultatima koje je postigao BMW serije 3.

Sada je nagrađena njegova šesta generacija. Priča o uspjehu počela je još 1978. godine, a nagrade su potom usljedile 1991., 1994. i 1998. godine. Istodobno, BMW serije 3 je postao najuspješnije prodavanim automobilom na svijetu u klasi premium automobila. Norbert Reithofer, Predsjednik Uprave BMW AG osobno je preuzeo trofej na svečanoj dodjeli nagrade koja je održana u Berlinu.

Treće mjesto u kategoriji Cabrio i Coupe modela osvojio je BMW serije 6 Gran Coupe dok je BMW je također nagrađen i nagradom „Zlatni volan za oglašavanje“. Žiri je naime trenutačno aktualnu BMW-ovu xDrive oglasnu kampanju ovjenčao nagradom u ovoj kategoriji. Tu je nagradu preuzeo Ian Roberston, zadužen za prodaju i marketing BMW AG. Sve to učinilo je BMW najuspješnijim proizvođačem u ovogodišnjoj dodjeli nagrada i natjecanju za osvajanje „Zlatnog volana“.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675