Lenovo
Featured

Castrol imenuje Vesnu Di Tommaso za izvršnu direktoricu

Tijekom protekle 22 godine, Vesna je bila na nekoliko viših položaja u tvrtkama bp i Castrol
Tijekom protekle 22 godine, Vesna je bila na nekoliko viših položaja u tvrtkama bp i Castrol
Tijekom protekle 22 godine, Vesna je bila na nekoliko viših položaja u tvrtkama bp i Castrol

Vesna Di Tommaso imenovana je za izvršnu direktoricu Castrol Europe, preuzimajući tu funkciju od Omera Dormena, koji je ranije ove godine najavio odlazak u mirovinu. Vesna će biti smještena u Ujedinjenom Kraljevstvu, te će biti podređena Michelle Jou, izvršnoj direktorici u Castrolu

Tijekom protekle 22 godine, Vesna je bila na nekoliko viših položaja u tvrtkama bp i Castrol. Nedavno je radila kao potpredsjednica bp-a za opskrbu, srednji tok i B2B za Aziju i Pacifik, sa sjedištem u Australiji. Prije toga, bila je smještena u Londonu, radeći s bp-ovom tvrtkom Fuels Europe & South Africa. Ima veliko iskustvo u ospkrbi i logistici, a radila je i s bp-ovim odjelom Trading and Shipping u Singapuru.

Vesnino se imenovanje poklapa s europskim predstavljanjem osvježenja brenda Castrol, koje se globalno provodi ove godine i 2024. Novi identitet bit će uveden u Castrolovu ambalažu proizvoda, partnerske programe usluga, objekte, internetski i izvanmrežni marketing i globalna sponzorska sredstva. Cilj osvježavanja brenda je odražavanje Castrolove jedinstvene pozicije na tržištu i mogućnosti koje tvrtka vidi u zadovoljavanju promjenjivih potreba kupaca.

Govoreći o imenovanju, Michelle Jou, CEO, Castrol, je rekla: „Vesna donosi bogato iskustvo kako bi vodila Castrol Europe kroz ovo uzbudljivo razdoblje rasta i promjena, dok istražujemo nove prilike za našu osnovnu djelatnost s mazivima, diverzificiramo se u nova područja kao što je upravljanje toplinom za podatkovne centre i pružamo dodatnu vrijednost kupcima. Nakon što je vodila nekoliko timova u operativnim, strateškim i transformacijskim ulogama, tvrtka će imati koristi od Vesnine strasti za vođenjem i razvojem ljudi, izgradnjom snažnih odnosa, kao i njezinim uključivim i suradničkim vodstvom.”

Vesna Di Tommaso dodaje: „Castrol ima nenadmašnu reputaciju brenda u postprodaji automobila diljem Europe i nastavlja s inovacijama proizvoda i usluga u razdoblju značajnih promjena za industriju. Uzbuđena sam što ću se pridružiti tako strastvenom timu dok širimo naš osvježeni identitet brenda diljem europske regije, što nam pomaže da stupimo u kontakt s dugogodišnjim kupcima i novom publikom dok se prilagođavaju novim tehnološkim i komercijalnim izazovima.”

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.