A1
Featured

U prodaji ulaznice za ovogodišnji WRC Croatia Rally

Novo izdanje ovog adrenalinskog međunarodnog natjecanja donosi i brojne nove pogodnosti za gledatelje i ljubitelje rallyja
Novo izdanje ovog adrenalinskog međunarodnog natjecanja donosi i brojne nove pogodnosti za gledatelje i ljubitelje rallyja
Novo izdanje ovog adrenalinskog međunarodnog natjecanja donosi i brojne nove pogodnosti za gledatelje i ljubitelje rallyja

Od jučer su u prodaji dnevne ulaznice i kompleti ulaznica za ovogodišnji WRC Croatia Rally koji će se od 20. do 23. travnja održati u pet hrvatskih županija – Varaždinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Primorsko-goranskoj te gradu Zagrebu.

Tako je u prodaji ograničen broj posebnog Early Bird WRC Croatia paketa unutar kojeg samo 200 kupaca uz sniženu cijenu ulaznica za sva četiri dana natjecanja mogu nabaviti i limitiranu WRC Croatia majicu koju je izradio umjetnik Jan Hrnjak. Mnogi će Hrnjakovo ime prepoznati već na prvu iz kreativnih suradnji koje je ostvario s poznatim svjetskim zvijezdama kao što su Drake, The Weeknd, Kid Cudi i mnogi drugi. Cijena ovog kompleta ulaznica je 55 eura.

Uz navedeni posebni paket ulaznica dostupne su i dnevne ulaznice po cijeni od 10 eura te četverodnevni kompleti po 30 eura. Osim ulaza u sve Fan Zone uz brzinske ispite, sve ulaznice vrijede i za servisno parkiralište. Redovne ulaznice dostupne su u online prodaji putem sustava ulaznice.hr, a sve vlasnike ulaznica očekuje i velika WRC nagradna igra.

I ove će godine servisno parkiralište, ceremonijalni start i ciljna rampa biti u Zagrebu, a veći dio brzinskih ispita odvijat će se u Karlovačkoj županiji. Područje odvijanja rallyja doseže do Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije na sjeveru, preko Zagrebačke, do Primorsko-goranske županije na zapadu. WRC Croatia Rally poznat je po promjenjivom držanju asfalta što predstavlja poseban izazov za posade i timove jer ne postoje idealne gume za takve uvjete. Iz tog razloga hrvatsko natjecanje je iz godine u godinu posebno zanimljivo i uzbudljivo, a podrška publike garancija je popularnosti ovog sporta i jamac nastavka održavanja natjecanja.

Ukupna dužina itinerera iznosi 1650 km, od čega 301 km otpada na brzinske ispite. Dosadašnja dva izdanja WRC natjecanja u Hrvatskoj odlučena su na posljednjem brzinskom ispitu (Power Stageu), a strani mediji hrvatsko su natjecanje već nazvali klasikom. Ovogodišnji itinerer doživio je tek manje izmjene, a zbog toga se na domaćem terenu očekuje još jedna uzbudljiva utrka.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.