Huawei

U prodaji ulaznice za ovogodišnji WRC Croatia Rally

Novo izdanje ovog adrenalinskog međunarodnog natjecanja donosi i brojne nove pogodnosti za gledatelje i ljubitelje rallyja
Novo izdanje ovog adrenalinskog međunarodnog natjecanja donosi i brojne nove pogodnosti za gledatelje i ljubitelje rallyja
Novo izdanje ovog adrenalinskog međunarodnog natjecanja donosi i brojne nove pogodnosti za gledatelje i ljubitelje rallyja

Od jučer su u prodaji dnevne ulaznice i kompleti ulaznica za ovogodišnji WRC Croatia Rally koji će se od 20. do 23. travnja održati u pet hrvatskih županija – Varaždinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Primorsko-goranskoj te gradu Zagrebu.

Tako je u prodaji ograničen broj posebnog Early Bird WRC Croatia paketa unutar kojeg samo 200 kupaca uz sniženu cijenu ulaznica za sva četiri dana natjecanja mogu nabaviti i limitiranu WRC Croatia majicu koju je izradio umjetnik Jan Hrnjak. Mnogi će Hrnjakovo ime prepoznati već na prvu iz kreativnih suradnji koje je ostvario s poznatim svjetskim zvijezdama kao što su Drake, The Weeknd, Kid Cudi i mnogi drugi. Cijena ovog kompleta ulaznica je 55 eura.

Uz navedeni posebni paket ulaznica dostupne su i dnevne ulaznice po cijeni od 10 eura te četverodnevni kompleti po 30 eura. Osim ulaza u sve Fan Zone uz brzinske ispite, sve ulaznice vrijede i za servisno parkiralište. Redovne ulaznice dostupne su u online prodaji putem sustava ulaznice.hr, a sve vlasnike ulaznica očekuje i velika WRC nagradna igra.

I ove će godine servisno parkiralište, ceremonijalni start i ciljna rampa biti u Zagrebu, a veći dio brzinskih ispita odvijat će se u Karlovačkoj županiji. Područje odvijanja rallyja doseže do Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije na sjeveru, preko Zagrebačke, do Primorsko-goranske županije na zapadu. WRC Croatia Rally poznat je po promjenjivom držanju asfalta što predstavlja poseban izazov za posade i timove jer ne postoje idealne gume za takve uvjete. Iz tog razloga hrvatsko natjecanje je iz godine u godinu posebno zanimljivo i uzbudljivo, a podrška publike garancija je popularnosti ovog sporta i jamac nastavka održavanja natjecanja.

Ukupna dužina itinerera iznosi 1650 km, od čega 301 km otpada na brzinske ispite. Dosadašnja dva izdanja WRC natjecanja u Hrvatskoj odlučena su na posljednjem brzinskom ispitu (Power Stageu), a strani mediji hrvatsko su natjecanje već nazvali klasikom. Ovogodišnji itinerer doživio je tek manje izmjene, a zbog toga se na domaćem terenu očekuje još jedna uzbudljiva utrka.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: AvalonTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.