Lenovo
Featured

Savjetujemo: Nasiol nano keramički premazi - revolucija u zaštiti vašeg automobila

Nasiol je predvodnik u korištenju nano tehnologije u automobilskoj industriji
Nasiol je predvodnik u korištenju nano tehnologije u automobilskoj industriji
Nasiol je predvodnik u korištenju nano tehnologije u automobilskoj industriji

Zadnju riječ u zaštiti limenih ljubimaca od vanjskih utjecaja vode keramički premazi. Isprobali smo nekoliko Nasiol vrhunskih premaza za višegodišnju zaštitu kompletnog eksterijera automobila

U današnje vrijeme, vlasnici automobila traže sve naprednije načine kako bi zaštitili svoje ljubimce od raznih vanjskih utjecaja poput vremenskih uvjeta, agresivnog ptičjeg izmeta, prašine, prljavštine, ogrebotina. U tom kontekstu, tehnološki napredak je doveo do stvaranja inovativnih rješenja, a jedno od najnaprednijih su proizvodi bazirani na nano tehnologiji. Među njima se ističu proizvodi kompanije Nasiol, čije napredne formule nano keramičkih premaza pružaju vrhunsku zaštitu vašeg vozila.

Nasiol je predvodnik u korištenju nano tehnologije u automobilskoj industriji, a njihovi proizvodi postavljaju nove standarde u zaštiti vanjštine vozila. Neki od najpopularnijih proizvoda iz Nasiolove linije uključuju GlasShield, MetalCoat F2, NL272 i ZR53. Sve njih smo isprobali.

Zaštita stakala

Počnimo s Nasiol GlasShieldom, proizvodom dizajniranim za zaštitu staklenih površina vozila. Ovaj proizvod koristi revolucionarnu nano formulu koja stvara nevidljivi zaštitni sloj na staklu, čime se smanjuje nakupljanje prljavštine, olakšava čišćenje i poboljšava vidljivost tijekom vožnje, posebno u lošim vremenskim uvjetima. Jednom nanesen, Nasiol GlasShield trajat će doslovno godinama (oko 80.000 tisuća brisanja metlicom brisača ili kakve dvije godine), a zanimljivo je kako u brojnim situacijama nećete niti koristiti brisače jer će voda sama otjecati uslijed brzine vožnje.

Godinu dana zaštite

Prije prelaska na prave keramičke premaze, priču nastavljamo s osnovnom zaštitom koja će trajati oko godine dana. Za taj zadatak tu je Nasiol MetalCoat F2. On je namijenjen zaštiti metalnih i lakiranih površina na vozilu, poput kompletne vanjštine, letvica i lajsni pa do naplataka. Ovaj proizvod stvara otporni zaštitni sloj koji sprječava koroziju, oksidaciju i druge štetne utjecaje koji mogu oštetiti lak i metalne dijelove automobila. MetalCoat F2 također daje tretiranim površinama sjaj i dugotrajnu zaštitu koja će potrajati do godine dana. Ovaj premaz može se koristiti i na već postavljen keramički premaz te će u tom slučaju produljiti vijek trajanja već postavljenog premaza.

Vrhunski keramički premazi - Nasiol NL272

NL272 štiti od ogrebotina do razine tvrdoće 10H, sunčevih zraka, kiselina, lužina i drugih štetnih utjecaja
NL272 štiti od ogrebotina do razine tvrdoće 10H, sunčevih zraka, kiselina, lužina i drugih štetnih utjecaja
NL272 štiti od ogrebotina do razine tvrdoće 10H, sunčevih zraka, kiselina, lužina i drugih štetnih utjecaja

Kada je riječ o najboljoj zaštiti koju možete napraviti na vašem automobilu, onda je Nasiol NL272 pravo rješenje. Ovaj proizvod koristi naprednu nano keramičku tehnologiju kako bi stvorio izuzetno otporan zaštitni sloj na laku vozila. NL272 štiti od ogrebotina do razine tvrdoće 10H, sunčevih zraka, kiselina, lužina i drugih štetnih utjecaja, čuvajući lak vašeg automobila svježim i sjajnim dugi niz godina. Zaštita koju pruža Nasiol NL272 može trajati čak do 5 godina.

Nasiol ZR53

Na kraju, ali ne manje važno, tu je i Nasiol ZR53, proizvod namijenjen zaštiti eksterijera od atmosferskih utjecaja, kiselina, lužina, ogrebotina i drugih oštećenja koja mogu nastati na cesti (poput kamenčića). ZR53 također koristi naprednu nano keramičku tehnologiju kako bi stvorio izdržljiv i otporan sloj na laku vozila, pružajući dugotrajnu zaštitu koja će vaš automobil izdvojiti iz mase. Ova zaštita trajat će oko tri godine.

Kako se koristi?

Za razliku od brojnih drugih keramičkih ili nano premaza, Nasiol proizvodi kreirani su tako da ih mogu koristiti i profesionalci, ali i entuzijasti koji žele najbolje za svoj automobil. Za što jednostavniju uporabu pohvalno je što u paketu s Nasiol proizvodima stiže i sve što trebamo za apliciranje (poput krpa od mikrovlakana, bloka za nanošenje zaštite, rukavice i slično). U osnovi, čisto i pripremljeno vozilo vrlo je važan uvjet, jer sve što ostane ispod zaštitnog sloja koji ćemo nanijeti na vozio – tamo će ostati narednih nekoliko godina! Nakon pripreme automobila, završno čišćenje obavljamo univerzalnim čistačem Nasiol Clean (ili drugim alkoholnim APC sredstvom). Ovakva sredstva ukloniti će sve ostatke nakon čišćenja ili poliranja, poput eventualnih ulja ili voskova. Nakon toga spremni smo za nanošenje Nasiol zaštite.

Nasiolovi proizvodi bazirani na nano tehnologiji predstavljaju vrhunac inovacija u zaštiti vanjštine automobila. Njihove napredne formule pružaju ne samo izvanrednu zaštitu od vanjskih utjecaja, već i produžuju životni vijek i čuvaju estetski izgled vašeg vozila. Dakle, ako tražite najbolje rješenje za zaštitu svog automobila, obratite se Nasiolu i iskusite revoluciju u njezi vozila.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.