Lenovo
Featured

Savjetujemo: Vratite automobilu sjaj nakon putovanja uz samo tri Sonax proizvoda

Ovog puta fokus ćemo staviti na eksterijer, odnosno na lak, naplatke, stakla i druge elemente vanjštine
Ovog puta fokus ćemo staviti na eksterijer, odnosno na lak, naplatke, stakla i druge elemente vanjštine
Ovog puta fokus ćemo staviti na eksterijer, odnosno na lak, naplatke, stakla i druge elemente vanjštine

Rujan je tu, a s njim i vrijeme kada se većina već vratila s godišnjih odmora. Dok smo mi odmorni, automobili sigurno izgledaju „umorno“, stoga je pravo vrijeme za vratiti im sjaj

Godišnji odmor za veliku većinu sada je već davno završen, a čak i oni koji vole uhvatiti koji dan duže zasigurno planiraju povratak u radnu svakodnevicu. I dok je godišnji odmor za sve neophodan kako bi se odmorili i napunili baterije za narednih godinu dana, „teret“ našeg odmora itekako je pao na limenog ljubimca. Kako se većina na odmor uputi automobilom, za vrijeme odmora i stotina (ili tisuća) prijeđenih kilometara na automobilu je itekako lako pronaći tragove koje želimo čim prije ukloniti i autu vratiti stari sjaj.

U tri koraka

Ovog puta fokus ćemo staviti na eksterijer, odnosno na lak, naplatke, stakla i druge elemente vanjštine. Ako se nakon putovanja osvrnete na vanjštinu zasigurno ćete prvo primijetiti gomilu mrlja od insekata i zacrnjene naplatke uslijed kočenja, ali i druge prljavštine. Međutim, čak i ako ste negdje usput obavili brzinsko pranje automobila, upravo prvotno spomenute mrlje od insekata i zacrnjene naplatke od kočione prašine teško će ukloniti uobičajeno pranje. Za ova dva zahtjevna čišćenja Sonax nudi dva vrhunska proizvoda: Sredstvo za skidanje insekata Sonax Limited Edition i FelgenBeast. Uz ova dva vrhunska proizvoda odabrali smo i treći za cjelokupno pranje vozila, a to je Sonax XTREME Aktivni šampon s keramikom. Sva tri proizvoda možete primijeniti prilikom pranja vozila doma uz visokotlačni čistač ili ako za to nemate prilike, proizvode možete primijeniti i prilikom posjete samoposlužne autopraonice. Kao i uvijek krećemo s temeljitim ispiranjem automobila. Inicijalnim ispiranjem uklanjamo sve veće nečistoće i pripremamo vozilo za pravo ručno pranje. Sredstvo za skidanje insekata Sonax Limited Edition nanesite obilno na dijelove vozila koje ima tragove insekata. Uglavnom tu govorimo o prednjem braniku, vjetrobranu, kućištima retrovizora i sl. Sredstvo nanosimo i ostavljamo djelovati. U isto vrijeme prelazimo na naplatke i sredstvo FelgenBeast. Ovo sredstvo koje ne sadrži kiseline i savršeno je sigurno za uporabu na svim tipovima naplataka nanosimo obilato na svaki od kotača. Uz ugodan miris FelgenBeast će nam pokazati svoje djelovanje i promjenom boje prilikom djelovanja. Tamo gdje pronađe kočionu prašinu i druge prljavštine sredstvo će postati ljubičasto. Dok FelgenBeast djeluje, mi se pripremamo za ispiranje prije završenog pranja. Ako ste u samopolužnoj autopraonici, možete obaviti i uobičajeno pranje s kovanicama. Odaberite program koji inače koristite i uklonite svu vidljivu prljavštinu. Posebno temeljito operite naplatke koji će sada zasjati blistavi i savršeno čisti zahvaljujući sredstvu FelgenBeast.

Nakon brisanja i sušenja rezultati će, kao i u našem slučaju, govoriti sami za sebe
Nakon brisanja i sušenja rezultati će, kao i u našem slučaju, govoriti sami za sebe
Nakon brisanja i sušenja rezultati će, kao i u našem slučaju, govoriti sami za sebe

Za završno pranje koristimo je Sonax XTREME Aktivni šampon s keramikom. Ovaj šampon donosi pravu revoluciju pranja automobila jer u jednom koraku čisti i nanosi inicijalnu zaštitu na vozilu. Kako je riječ o visokoučinkovitom sredstvu, dovoljna je tek mala količina šampona. U kantu s 10 litara vode dovoljno je uliti tek malo šampona i spremni smo za pranje. Sredstvo učinkovito uklanja svu nečistoću s vozila, čak i onu tešku, poput tragova soli, vodenih ostatak. Nakon ručnog pranja te ispiranja, vidljiv je odmah efekt pucanja vode koji nam jasno daje do znanja kako je zaštita već na laku. Nakon brisanja i sušenja rezultati će, kao i u našem slučaju, govoriti sami za sebe.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.