| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Sonax Xtreme Čistač stakla - Na put uz čist pogled - CroPC.net

Sonax Xtreme Čistač stakla - Na put uz čist pogled

Nakon brisanja, s djelom na kojem je kožica postižemo visoki sjaj
Nakon brisanja, s djelom na kojem je kožica postižemo visoki sjaj
Nakon brisanja, s djelom na kojem je kožica postižemo visoki sjaj

Koronavirus uvelike je utjecao na turističku sezonu i općenito godišnje odmore, pa ako ste u pripremama upravo za odlazak na jedno putovanje, nikako ne zaboravite na sitnice koje putovanje čini ugodnijim, ali i sigurnijim

Čista stakla imperativ su za sigurnu vožnju. Ljeti ostaci insekata, smoga, prašine i druge tvrdokorne prljavštine poput smole drveća mogu uvelike utjecati na pogled kroz vjetrobran, ali i na čistoću ostalih stakla. Jesensko vrijeme koje nam pak predstoji ubrzo također donosi često zamagljivanje prozora, a k tomu svemu valja dodati i ostale nečistoće koje unosimo u vozilu i koje se mogu naći i na staklima, posebice kod pušača. Svjesni svih ovih poteškoća Sonax u svojoj bogatoj liniji proizvoda nudi i dva koja biste po našem sudu trebali imati u svakom trenutku unutar vozila.

Sonax Xtreme Čistač stakla i spužva

Sonax kao lider na tržištu automobilske kozmetike dobro je poznat i našim ljubiteljima automobila. Svatko tko mari do izgleda svog limenog ljubimca često poseže za vrhunskim Sonax proizvodima. U bogatoj kolekciji proizvoda valja istaknuti Xtreme liniju koja donosi nenadmašne performanse za najmanje uloženog truda. Ovi proizvodi kreirani su upravo za današnjeg modernog vozača, onog koji nema puno slobodnog vremena i onog koji ne pristaje na kompromis. Sonax Xtreme Čistač stakla postižemo najbolje rezultate u pogledu čistih stakla uz minimalno uložen napor. Zahvaljujući 'pure water Technology' Sonax Xtreme Čistač stakla postiže nenadmašnu čistoću i kristalan pogled kroz vjetrobran, ali i druga stakla. Kako bismo u svakom trenutku bili spremni koristiti Sonax Xtreme Čistač stakla naša preporuka je kupiti dediciranu Sonax krpu za stakla ili spužvu kako smo upravo i mi isprobali. Spužva je dvostrana, plavi dio služi za upijanje tekućine i nečistoća, dok drugi dio donosi finu kožicu za postizanje visokog sjaja bez tragova. Dovoljno je Sonax Xtreme Čistač stakla nanijeti na stakla, ostaviti nekoliko trenutaka djelovati te potom spužvom prebrisati stakala. Nakon brisanja, s djelom na kojem je kožica postižemo visoki sjaj. Sonax Xtreme Čistač stakla ostavlja zaštitni film na staklima sprječavajući tako nastanak novih mrlja, a također vanjska stakla poprimaju hidrofobna svojstva. Stoga, svakako za sva predstojeća putovanja, naša topla preporuka je imati u vratima jedan Sonax Xtreme Čistač stakla te Sonax spužvicu ili krpu za stakla.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675