Njuškalo

Combis u regiji

Combis je za rumunjsku stambenu štedionicu Raiffeisen Banca pentru Locuinte implementirao središnju (core) aplikaciju za upravljanje poslovnim procesima Combis širi svoje poslovanje na regiju, pa je tako za rumunjsku stambenu štedionicu Raiffeisen Banca pentru Locuinte implementirao aplikaciju za upravljanje poslovnim procesima

Combis u ovom projektu djeluje uz partnera Raiffeisen stambena štedionica Hrvatska, kao tvrtkom partnerom u razvoju ove aplikacije. Naime, Combis je najprije jedinstveni, centralizirani i konsolidirani sustav za upravljanje poslovnim procesima stambene štedionice implementirao u Raiffesien stambenoj štedionici Hrvatska, a sada je isti sustav implementiran i u rumunjsku članicu Raiffeisen grupe.

Riječ je o modernom sustavu na kojem se temelji poslovanje stambene štedionice, a osuvremenjivanje je izvedeno s naprednim IT alatima koji prate logiku poslovanja stambenih štedionica.

 

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.