• Naslovnica

Impressum

Naslov publikacije:
CroPC.net

Domena:
www.cropc.net

Osvježavanje:
svakodnevno

Osnivač i glavni urednik:
Marin Režić, mag.ing.el.

Stalni suradnici:
Josip Vrbošić (fotografija)
Marko Režić (gaming)

Povremeni suradnici:
Sanja Ledinek (vijesti)

ISSN:
1846-8675

Produkcija i razvoj web sustava:
Režić.hr

Kako je sve krenulo...

Portal CroPC.net na hrvatskoj internet sceni pojavljuje se davne 2003. godine kao projekt srednjoškolskog učenika, sada glavnog urednika Marina Režića, magistra inženjera elektrotehnike. Svoj rad kao projekt Internet stranica o računalima nastavljaju do sredine 2006. godine, kada dolazi do temeljite promijene stranica i razvoja projekta u portal CroPC. Tada je predstavljen portal o ICT industriji i modernom životnom stilu pod imenom CroPC.net. Portal je službeno predstavljen i započeo s radom 28. svibnja 2006. godine.

CroPC

U samome početku rada portal je nizao uspjehe, ostvarene su mnogobrojne suradnje i sponzorstva, broj posjetitelja i čitatelja rastao je eksponencijalno. Cilj portala je sam po sebi jasan: pružiti posjetiteljima uvid u zadnja zbivanja iz informatičkog svijeta, svijeta automobila, tehnologije i modernog životnog stila bez suvišnog teksta i nepotrebnih informacija, sve na jednome mjestu, raspoređeno u nekoliko osnovnih kategorija, pregledno, te prije svega sve "na dohvat klika".

Tiskano izadnje - Glas Slavonije

Od veljače 2013. godine CroPC.net ima i svoje tiskano izdanje u sklopu dnevnih novina Glas Slavonije, koje su ujedno najčitanije regionalne novine Slavonije i Baranje. Na tjednoj bazi CroPC.net u tiskanom izdanju donosi najnovija zbivanja, testove uređaja, aplikaciju tjedna i druge zanimljive sadržaje.

CroPC

Sponzori CroPC portala

Potencijal i kvalitetu CroPC portala već su u prvim danima rada prepoznali mnogi. Prije svega tu je naš sponzor Avalon, koji nam pruža siguran smještaj stranica i domenu. U vrlo kratkom vremenu ostvarene su mnogobrojne suradnje sa medijima i tvrtkama, među kojima su: Sony, Epson, Logitech, Garmin, Lexmark, D-Link, Lenovo, Toshiba, Dell, Hrvatski Telekom, Cooler Master, Alfacar, Autozubak, Knauf, Tim Kabel, Liqui Moly i brojni drugi. Osim navedenih suradnji, portal CroPC.net je primio nebrojene pohvale i priznanja uspješnog i kvalitetnog rada. Trenutno sam portala surađuje s povećim brojem renomiranih tvrtki, a ukoliko ste zainteresirani za suradnju sa portalom CroPC.net - slobodno nas kontaktirajte.

Vaš doprinos

Od samih početaka posjetitelji su nam na prvom mjestu, najvažnija karika u radu svakog portala, stranice ili bilo kojeg Internet projekta. Iz tih razloga, CroPC portal se za vrijeme svog postojanja uvijek prilagođavao svojim korisnicima. Ukoliko imate kakav prijedlog, pohvalu, kritiku, ili nam se jednostavno želite javiti, slobodno nam se javite, a mi ćemo Vam se nastojati javiti u najkraćem mogućem roku.

Prijatelji portala

Rad svakog portala očituje se i u njegovom zajedničkom djelovanju i suradnji s drugim portalima. CroPC.net danas surađuje sa mnogobrojnim kvalitetnim i renomiranim portalima, magazinima, novinama i drugim medijima, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Neka važnija partnerstva navodimo u nastavku, a ukoliko ste vlasnik Internet stranica, mi smo uvijek otvoreni za suradnju, samo nas kontaktirajte.

 

Izbor urednika...

Test: Volkswagen Arteon 2.0 TDI DSG Elegance
ulaznica u odabrano društvo
Test: Carly
izvucite najviše iz svog automobila
Test: Epson WorkForce Pro WF-6590DWF
ubojica lasera
Stilski dom koji odražava vašu osobnost
Niskoenergetska kuća
Test: Volkswagen Crafter 35 2.0 TDI
svestrani poduzetnik
Pripremite automobil za ugodniju i sigurniju vožnju zimi
Savjetujemo
Test: LG Q6
premium u pola cijene

Vozimo najnoviji Polo i možemo slobodno reći da je najbolji do sada

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675