Huawei

Odabranim klijentima predstavljena nova Porsche Panamera u Hrvatskoj

Predstavljanje novog modela Porschea održano je u Grand Park Hotelu u Rovinju
Predstavljanje novog modela Porschea održano je u Grand Park Hotelu u Rovinju
Predstavljanje novog modela Porschea održano je u Grand Park Hotelu u Rovinju

Krajem prošle godine, treća generacija luksuzne limuzine i sportskog automobila - Porsche Panamera, predstavljena je na ekskluzivnom događaju u Rovinju za nekoliko odabranih klijenata Porsche Centra Zagreb

Predstavljanje novog modela Porschea održano je u Grand Park Hotelu u Rovinju, pred ograničenim brojem gostiju koji su imali priliku prvi vidjeti automobil opisan kao jedinstvenog karaktera, sofisticiranog dizajna i prepoznatljivog identiteta. Nakon hedonističkog dijela događanja, održana je interaktivna radionica o inovacijama vezanim uz novu Panameru, uz prisustvo Colina Golda, Product Experta iz Porsche Srednje i Istočne Europe.

Colin je objasnio zašto je od 2009. godine ova sportska limuzina s sportskim karakterom nastavila oduševljavati sve ljubitelje brze dinamične vožnje i udobnosti. Naglasio je kako će se vozačima svidjeti interijer orijentiran prema njima, potpuna kontrola i udobnost, te kako je svaki detalj pažljivo osmišljen, posebno tehnološki.

Nova Porsche Panamera namijenjena je svima odvažnima, onima koji znaju kako ostvariti svoje snove i dijele strast prema vrhunskim automobilima.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.