| | | | |

powered_by_lenovo_2020 AOC predstavlja U32U1 - profesionalni monitor veličine 31,5 inča  - CroPC.net

AOC predstavlja U32U1 - profesionalni monitor veličine 31,5 inča

U32U1

U32U1

Rezultat je to kombinacije hrabrog dizajna svjetski poznate dizajnerske agencije Studio F. A. Porsche i AOC-ove vrhunske tehnologije zaslona

"Dizajn Studija F. A. Porsche" sinonim je za sofisticirani, rafinirani dizajn proizvoda kojemu se divi cijeli svijet – stoga nije iznenađujuće što je ovaj četverostrani zaslon bez okvira dobio prestižnu Red Dot Design Award. Ovaj vrhunski poslovni monitor s 4K rezolucijom i VESA DisplayHDR 600, usmjeren prema profesionalnim i korisnicima kod kuće koji su svjesni dizajna, sada je dostupan.

Odmah zadivljuje izvanredan dizajn U32U1, kreiran u jednom od najpoznatijih dizajnerskih studija, Studio F. A. Porsche koji je neiznenađujuće okrunjen nagradom Red Dot Design.

S promjenjivom percepcijom radnog i privatnog života ljudi sve više dovode u pitanje strogu razliku proizvoda koji su usmjereni na profesionalnu i osobnu upotrebu. Dizajn U32U1 odražava upravo to. Namijenjen je korisnicima s visokim estetskim zahtjevima te uključuje trendove u klasičnom dizajnu namještaja. Tronožni stalak u obliku cijevi stvara vizualnu lakoću i omogućuje mu da se istakne u bilo kojem okruženju i upotrebi.

Također se odlikuje drugim vrhunskim dizajnerskim značajkama: četverostrani zaslon bez okvira,  tanki, nagibni i okretni zaslon sjedi na svom sjajnom metalnom tronožnom stalku, koji se podesi po visini do 120 mm. Aluminijska stražnja ploča sa zaobljenim uglovima, na kojoj se nalaze i kabelski priključci, stvara fini kontrast tamno sivom ravnom stražnjem poklopcu. Prava funkcionalna novost je da ova ploča ostaje u istom položaju kada se zaslon rotira u portretni položaj (funkcija okretanja), tako da kablovi ostaju na istom mjestu. Za veću fleksibilnost, zaslon se isporučuje i s VESA mrežicom za ugradnju na vanjske stalke ili zidne nosače.

Izuzetno veliki IPS zaslon veličine 31,5 inča (80 cm) dolazi sa sjajnom 4K / UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela). Zahvaljujući usklađenosti sa standardom VESA Display HDR600, zaslon donosi 10-bitnu dubinu boje što rezultira s 1,07 milijardi boja. Slike sjaje s impresivnim kontrastom, a boje se kreću od svjetlucave bijele do najdublje crne boje. Zaslon pokriva 135% sRGB, 100% AdobeRGB i 98% prostora u boji DCI-P3 što ga čini idealnim izborom za profesionalce i entuzijaste za video i fotografiju, kao i za dizajnere.

Osim priključka DisplayPort 1.4, ovaj monitor ima i HDMI 2.0 kao i USB-C priključak te USB 3.2 čvorište. USB-C veza nudi DisplayPort zamjenski način prijenosa video signala visoke rezolucije s prijenosnog ili drugog računala. USB napajanje može istodobno napuniti bateriju prijenosnog računala do 65 W, a USB 3.2 transmisija podataka osigurava munjevit prijenos podataka.

AOC U32U1 dostupan je u trgovinama s preporučenom maloprodajnom cijenom od 7.259,00 kn. 

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675