| | | |

Combis promijenio vizualni identitet i najavio ulaganja u istraživanje i razvoj te zaposlenike

Pin It

COMBISCOMBIS

Combis, regionalna high-tech ICT tvrtka izmijenila je vizualni identitet koji predstavlja kroz novi logotip, lansiranje novih web stranica te kroz novi slogan 'Kreiramo zajedno'

"Redizajnirali smo vizualni identitet u sklopu novopokrenute transformacijske inicijative čiji je naglasak na visoka ulaganja u istraživanje i razvoj te zaposlenike. Budućnost IT branše obojana je još bržim promjenama zbog čega smo fokusirani na razvoj i edukaciju naših ekspertnih timova te na kreiranje inovativnih produkata za regionalno te svjetsko tržište", rekao je ovim povodom Hrvoje Išek, predsjednik Uprave Combisa.

Novi vizualni identitet Combisa je fleksibilan i s njim je gotovo sve moguće. Za razliku od identiteta koji se baziraju na logotipu, fleksibilan vizualni identitet (FVI) je stvoren od pravila koja se mogu mijenjati, sve kako bi se prilagodili različitim formatima i potrebama. Tako je moguće mijenjati način ispisivanja slova, slogana, kao i posebnih znakova. Nove boje COMBISa su žuta, zelena i crveno/ljubičasta, koje zajedno najbolje odražavaju snagu velike moderne kompanije te su istodobno privlačne mlađim tech generacijama.

Osmišljen je i novi slogan kompanije 'We create together', odnosno 'Kreiramo zajedno' koji daje naglasak partnerskom pristupu Combisa prema korisnicima.

"Sve snažnije uvodimo korisnike u nove trendove, konzultiramo ih i prvi smo izbor za digitalnu transformaciju korisnika. Ili jednostavnije rečeno - kreiramo zajedno, zbog čega smo upravo te riječi uvrstili i u novi slogan", zaključio je Išek.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675