A1

Bugovih 300 brojeva i 25 godina

Sve je započelo kao utopistička ideja grupice nadobudnih studenata
Sve je započelo kao utopistička ideja grupice nadobudnih studenata
Sve je započelo kao utopistička ideja grupice nadobudnih studenata

Ovaj mjesec kolege iz Buga slave 25 godina rada i 300-ti broj časopisa BUG, stoga im čestitamo i želimo barem još nekoliko puta toliko brojeva i godina, a u međuvremenu "bacili" smo pogled na novi BUG

Sve je započelo kao utopistička ideja grupice nadobudnih studenata, a pretvorilo se u jednu od najuspješnijih izdavačkih priča u nas. U novom Bugu kolege se podsjećaju tih dana i kako je sve započelo davne, 1992. godine, uz portretiranje kreatora Bugove bube i logotipa, Igora Masnjaka. Pripremili su i povijesni pregled najzanimljivijih događaja u proteklih 25 godina, a tijekom kojih su rasli i sazrijevali s bezbrojnim zaljubljenicima u računala i moderne tehnologije, među kojima smo i mi sami, a upravo je i nas same BUG potaknuo na ovaj rad i pisanje o tehnologiji.

Iako prosječan korisnik računala u današnje vrijeme ni ne pomišlja na kupnju zvučne kartice, prije svega zato što je ona integrirana na matičnu ploču stolnog računala ili laptopa, za iole zahtjevniju publiku još uvijek se radi o zanimljivom i potencijalno izrazito korisnom dodatku. Na ovom usnulom tržištu, odavno nema velikih inovacija i turbulencija, no to kolege nije spriječilo da provjere što trenutačno nude dostupni modeli, koji s računalom komuniciraju preko USB-a – njih ukupno 15.

Kolegama još jednom čestitamo, vas čitatelji pozivamo na kioske po novi broj BUGa, a što sve možete čitati u novom broju časopisa, saznajte na: www.bug.hr/bug.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.