| | | |

powered_by_lenovo_2020 Verbatim MediaStation HD DVR - CroPC.net

Verbatim MediaStation HD DVR

Ovaj multimedijalni disk za kućnu zabavu omogućava snimanje čak 500 sati HD videa

Verbatim je predstavio MediaStation HD DVR, multimedijski tvrdi disk koji može snimati i reproducirati sadržaje izravno s televizora, satelitskih ili kabelskih prijamnika te DVD ili VHS playera. Nudeći reprodukciju videa visoke definicije (HD video) i mogućnost prikazivanja sadržaja s lokalne mreže, MediaStation HD DVR predstavlja središnji uređaj za digitalnu zabavu u kući ili stanu, pomoću kojega možete snimati, pohranjivati i reproducirati video, slike i glazbu.

Verbatim MediaStation HD DVR - Ovaj multimedijalni disk za kućnu zabavu omogućava snimanje čak 500 sati HD videa

Pored svega, uređaj poduljeg naziva posjeduje i DVB-T prijamnik, a tu je i mogućnost čitanja i zapisivanja podataka na memorijske kartice (SD, SDHC i Memory Stick), USB diskove ili vanjske tvrde diskove. Snimanje se može unaprijed programirati preko elektronskog programskog vodiča (EPG - electronic programme guide), a TV emisije se mogu pauzirati i premotavati koristeći ugrađenu funkciju vremenskog pomaka. Tipka "One Touch" na prednjoj strani uređaja olakšava snimanje programa i kopiranje slika na MediaStation.

Kao što mu se i iz naziva da zaključiti, MediaStation HD DVR pohranjeni sadržaj prikazuje u HD rezoluciji (1.080i), a može prikazati i fotografije u HD JPEG formatu. Također, nudi mogućnost up-scalinga video zapisa standardne definicije na HD rezoluciju od 1.080i. Podržano je i bežično umrežavanje, što znači da ga je moguće lako dodati u postojeću kućnu mrežu te se na njega može pohranjivati sav multimedijski sadržaj. MediaStation HD DVR dolazi s programom Nero Move It Essentials, koji omogućuje jednostavnu i automatsku konverziju datoteka u formate koji se koriste na različitim uređajima.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675