| | | |

Tele2 u sklopu Reach for Change podržao projekt Ku-kuc projekt hrvatskih psihologinja

Pin It

Marijana Grubešić, koordinatorica regulatornih poslova i društveno odgovornog poslovanja u Tele2 poručila je kako je temelj poslovanja Tele2 i društvena odgovornost koja se sastoji od doprinosa zajednici kroz različite oblike korporativnog volontiranja i filantropijeMarijana Grubešić, koordinatorica regulatornih poslova i društveno odgovornog poslovanja u Tele2 poručila je kako je temelj poslovanja Tele2 i društvena odgovornost koja se sastoji od doprinosa zajednici kroz različite oblike korporativnog volontiranja i filantropije

Centar za psihološku podršku i razvoj "Pričaj mi" predstavio je didaktičku kutiju 'Ku-kuc! Priča je unutra', riječ je o projektu kojega su osmislile hrvatske psihologinje, a u čijem se središtu nalazi priča i materijali koji potiču igru, zajedničko provođenje vremena, kreativnost i učenje, a za ovo je edukativno pomagalo Centar Pričaj mi već primio dvije nagrade, a trenutačno im veliku podršku pruža Tele2 putem zaklade "Reach for Change“

„Didaktičko pomagalo ‘Ku-kuc! Priča je unutra’ nudi nešto sasvim drukčije od danas uobičajenih sadržaja kojima su djeca izložena: vraća izvornost i autentičnost igre te daje priliku za kreiranje posebnih načina zabave i igre za svaku obitelj", rekla je Mathea Milošević, voditeljica projekta i istaknula kako je ovo kreativno rješenje namijenjeno djeci i roditeljima.

Na predstavljanju projekta sudjelovali su, među ostalima, Marija Mažić, nacionalna voditeljica zaklade Reach for Change koja je govorila o podršci koju Reach for Change pruža Centru Pričaj mi te najavila uspješan nastavak suradnje, zatim Dubravko Kovačević, u ime Centra za inkluziju i socijalne usluge iz Bjelovara čiji korisnici – osobe s intelektualnim teškoćama – sudjeluju u izradi šivanih dijelova 'Ku-kuc' kutije. On je zaključio kako će suradnja pomoći daljnjem razvijanju djelatnosti i aktivnosti koje će pridonijeti ostvarivanju ciljeva udruge u svrhu unapređenja kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama.

Marijana Grubešić, koordinatorica regulatornih poslova i društveno odgovornog poslovanja u Tele2 poručila je kako je temelj poslovanja Tele2 i društvena odgovornost koja se sastoji od doprinosa zajednici kroz različite oblike korporativnog volontiranja i filantropije, ali i podržavanja društvenih poduzetnika čije su ideje usmjerene na rješavanje nekih od izazova s kojima se suočavaju djeca.

“Uloga Tele2 na ovom projektu je dvojaka; prošle godine smo financijski podržali ovu predivnu ideju, ali smo pored financija investirali nešto još vrjednije, a to su angažman i vrijeme naših zaposlenika. Tako smo dali svoj doprinos preskakanju prepreka s kojima se ovaj projekt suočavao poput primjerice pravnih pitanja, stručne podrške prilikom zapošljavanja nove osobe i slično. Ono što me posebno veseli jest vidjeti da se mreža podrške širi i ne završava na ovom projektu, nego angažira niz ljudi i organizacija s kojima Centar Pričaj mi surađuje na izradi 'Ku-kuc' kutije, mahom društvenim poduzetnicima. To je i nama iz Tele2 znak da smo donijeli pravu odluku kada smo podržali ovaj projekt”, zaključila je Marijana Grubešić.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675