| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon najavljuje korporativnu promjenu naziva Océ u Canon Production Printing - CroPC.net

Canon najavljuje korporativnu promjenu naziva Océ u Canon Production Printing

Océ razvija i proizvodi visokotehnološke proizvode za tisak i softver za tijek rada za komercijalno tržište tiska

Océ razvija i proizvodi visokotehnološke proizvode za tisak i softver za tijek rada za komercijalno tržište tiska

Canon i Océ Holding B.V. objavili su da se službeni (trgovački) naziv tvrtke Océ, članice Canon grupe, mijenja u Canon Production Printing

Nakon što se 2010. pridružio Canon grupi, Océ je nastavio razvijati i proizvoditi svoje proizvode za tisak pod robnom markom Océ. Promjenom naziva Océ u Canon Production Printing i integracijom proizvoda Océ u Canonovu robnu marku stvorit ćemo jedinstvenu robnu marku na svim područjima tržišta tiska, poboljšati sinergiju u cijelom portfelju i uspostaviti jasan sveobuhvatan pristup izlaska na tržište. Promjena naziva tvrtke stupa na snagu 1. siječnja 2020.

Od svog osnutka 1877. Océ je predstavio cijeli niz jedinstvenih tehnologija kopiranja i tiska. Daljnjom integracijom s Canon grupom Océ će nastaviti razvijati svoje ključne tehnologije i povećavati tržišni udio kao Canon Production Printing kako bi ubrzao globalni rast komercijalnog tiska za Canon grupu.

Océ razvija i proizvodi visokotehnološke proizvode za tisak i softver za tijek rada za komercijalno tržište tiska. Ponuda proizvoda obuhvaća tiskarske strojeve za masovni tisak i izdavaštvo koji tiskaju na role i one koji tiskaju na pojedinačne listove te strojeve koji tiskaju na velike formate za natpise i CAE/GIS primjene.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675