| | | |

Samsung je omiljeni brend pametnih telefona među ženama u Hrvatskoj

Pin It

Samsung je nagradu osvojio u kategoriji „Omiljeni uređaji“Samsung je nagradu osvojio u kategoriji „Omiljeni uređaji“

Još jedna potvrda vodeće pozicije proizvođača pametnih telefona za tvrtku Samsung stigla je u obliku nagrade Woman's Choice Award, koja se po prvi put dodjeljuje u Hrvatskoj

Riječ je o nagradi kojom se nagrađuju najpopularniji ženski brendovi koje su odabrale upravo žene, a istraživanje je provela agencija Ipsos. Samsung je nagradu osvojio u kategoriji „Omiljeni uređaji“.

„Poznata je činjenica da su žene veći potrošači u odnosu na muškarce i zato smo izuzetno ponosni na ovu nagradu. Naši uređaji su atraktivnog dizajna i stvoreni su da olakšaju svakodnevni život korisnika. Ova nagrada također dolazi u godini u kojoj Samsung obilježava 50 godina svoga postojanja – 50 godina osluškivanja potreba naših korisnika i ostvarivanja njihovih želja.“, rekao je Hrvoje Rendulić, voditelj odjela marketinga za telekomunikacije u tvrtki Samsung Electronics Adriatic, koji je uime tvrtke Samsung preuzeo nagradu.

Istraživanje je provedeno među ženama u dobi od 20 do 55 godina, a ispitanice su otkrile svoje sklonosti iz gotovo svih kategorija života. Istraživanje je također pokazalo da se čak 50 posto žena o proizvodu informira na internetu, a 100 posto ih koristi društvene mreže.

Nagrada Woman's Choice Award po prvi put je dodijeljena u Hrvatskoj, a iza projekta stoji tim medijskog ženskog brenda - miss7.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675