| | | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei predstavio EMUI10  - CroPC.net

  • Vijesti
  • Mobiteli, tableti, telefonija

Huawei predstavio EMUI10

Pin It

Huawei P30 serija prva će se nadograditi na EMUI10 Beta verziju tijekom internog testiranje 8. rujna, a bit će dostupna kasnije za seriju Mate 20Huawei P30 serija prva će se nadograditi na EMUI10 Beta verziju tijekom internog testiranje 8. rujna, a bit će dostupna kasnije za seriju Mate 20

Posljednjih godina Huawei je mnogo uložio u istraživanje i razvoj EMUI-a kako bi kontinuirano poboljšao performanse njegova sustava, GPU Turbo tehnologija poboljšala je učinkovitost grafičke obrade za 60 posto, dok Link Turbo omogućuje pametnim telefonima pristup višestrukim mrežama kao što su 4G i WiFi za brzinu mreže 70 posto brže nego kod korištenja 4G

Ostale inovacije poput EROFS poboljšavaju očitavanje Androida za 20 posto, a osim toga Ark Compiler također omogućuje neometan rad aplikacija trećih strana za 60 posto.

EMUI10 predstavio je i tamni način rada radi postizanja ugodnijeg vizualnog korištenja. Istraživanja su pokazala da se svjetlost i zasićenost boje percipiranju drugačije ovisno o svjetlijoj ili tamnijoj pozadini. Tamni način rada optimizira i kontrast boja teksta i tamne pozadine, kao i boju teksta i ikona sustava, a krajnji rezultat osigurava vizualnu konzistentnost, udobnost i čitljivost.

EMUI10 pruža revolucionarnu distribucijsku tehnologiju za podršku HD videopoziva između više uređaja. Korisnici mogu upućivati ​​audio i video pozive kad god i gdje god se nalazili. Ako se radi o dolaznom pozivu,  korisnici se mogu odlučiti odgovoriti pametnim zvučnikom. Ili ako se radi o videopozivu, mogu se javiti putem televizora, uređaja koji je montiran na vozilo ili čak slati video feed u stvarnom vremenu s drona kako bi prijatelji i obitelj također mogli uživati ​​u prekrasnom krajoliku. Na radnom mjestu, pametni telefon i računalo mogu dijeliti zaslone tako da se podaci lako razmjenjuju kroz drag-and-drop.

Huawei kontinuirano vodi računa o sigurnosti. Kako bi poboljšao iskustvo korištenja proizvoda, također izgrađuje i distribuirani sigurnosni sustav za sve uvjete. Samo uređaji za koje je korisnik obavio autentifikaciju, mogu se povezati I drugi uređaji, a komunikacija između njih je kriptirana kako bi se osigurala apsolutna sigurnost prijenosa podataka.

Huawei P30 serija prva će se nadograditi na EMUI10 Beta verziju tijekom internog testiranje 8. rujna, a bit će dostupna kasnije za seriju Mate 20. Tijekom događaja predstavljanja, dr. Wang Chenglu također je najavio da će EMUI10 biti lansiran s novom generacijom Mate serije.

Tim Huawei EMUI raduje se što će se pridružiti programerima i partnerima kako bi korisnicima pružio vrhunsko iskustvo u svim uvjetima.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675