| | | |

Fil Rouge Capital objavio da su prijave za rujanski Akceleratorski program 2019. otvorene

Pin It

Selection Days će se održati 15. i 16. srpnja u Algebra LAB-u, Vukasovićeva ulica 1, gdje je ujedno i operativno sjedište fondaSelection Days će se održati 15. i 16. srpnja u Algebra LAB-u, Vukasovićeva ulica 1, gdje je ujedno i operativno sjedište fonda

Fil Rouge Capital je investicijski fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj investiranje u mlade poduzetnike, startup i scaleup tvrtke kao i daljnje afirmiranje lokalnog poduzetničkog ekosistema u Hrvatskoj

Selection Days će se održati 15. i 16. srpnja u Algebra LAB-u, Vukasovićeva ulica 1, gdje je ujedno i operativno sjedište fonda. Tijekom ta dva dana žiri sastavljen od članova FRC tima će izabrati do dvadeset najboljih startup timova koji će na jesen sudjelovati u prvoj generaciji akceleriranih timova u programu Fil Rouge Capitala koji će se održati u Zagrebu.

Fil Rouge Capital planira investirati u predane i strastvene osnivače s uvjerljivim poslovnim konceptom ili inovacijom u odabranim sektorima interesa koji uključuju software, fintech, marketplace, proizvodnju, hardware, IoT i logistička rješenja. Potreban je osnovni MVP tj. minimalni održivi proizvod koji može pokazati kako postoji tržišna potreba za takvim rješenjem te će startupi s postojećim korisnicima i kupcima imati prednost.

Uspješni kandidati će biti oni koji trebaju razviti svoj proizvod i pristup tržištu kako bi mogli ubrzati svoj međunarodni razvoj. Investira se u tvrtke registrirane u Republici Hrvatskoj, a startupi koji su svoj rad započeli u drugoj državi moraju zadovoljiti posebne kriterije koji su detaljnije objašnjeni u samoj prijavi. Pored toga, očekuje se izvrsno poznavanje engleskog jezika.

Program počinje 02. rujna te traje do 29. studenog kada će biti održan i Demo Day, zatvoreni tip događaja namijenjen pozvanim investitorima Fil Rouge Capitala pred kojima će startupi iz prve generacije programa imati priliku prezentirati svoja dosadašnja postignuća, planove za budućnost i potrebno financiranje.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675