| | | |

DOTZ Misano - pomicanje granica

Pin It

Konkavna konstrukcija ima svrhu u postizanju maksimalne dubineKonkavna konstrukcija ima svrhu u postizanju maksimalne dubine

Na prvi pogled, talijansko primorsko mjesto Misano, južno od Bologne, čini se kao brojna druga uz jadransku obalu, no, navijači moto sporta ovo mjesto znaju po nečem drugom

Krug Misano Marco Simoncelli označava MotoGP, Superbike i DTM - ili drugim riječima, tehnologiju, snagu i vještinu. Motorsport na granici.

Ideja za DOTZ Misano potječe od novog DOTZ projekt automobila DD2.JZ za koji je proizvedena prilagođena konceptna izvedba naplatka od lake legure. Osnova su dizajn otvorenih žbica, a kako bi se udovoljilo svim zahtjevima i zakonskim propisima u serijskoj proizvodnji, DOTZ je optimizirao kotač dodatnim pojačanjima. Kupcima se nude dvije varijante boja: gunmetal i gunmetal front-polished.

Konkavna konstrukcija ima svrhu u postizanju maksimalne dubine. Tehnička stručnost i vještina omogućile su DOTZ-u postizanje "maksimalnih performansi". Maksimalno tanki parovi žbica, čiji ukupni sastav nalikuje osjetljivim vilicama, čine novi Misano jedinstvenim.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675