| | | |

Subota je bila Suzuki Family Day u Automobili Škojo

Pin It

Dobru zabavu na kraju dana začinile su nagrade za najbolje na vožnji simulatora i Play Station 4 konzole, ali nagradno izvlačenje s bogatim nagradamaDobru zabavu na kraju dana začinile su nagrade za najbolje na vožnji simulatora i Play Station 4 konzole, ali nagradno izvlačenje s bogatim nagradama

Vikend iza nas, točnije subotu, označilo je okupljanje svih onih koji voze ili bi željeli voziti i vole ili će tek početi voljeti Suzuki, te prije svega one koji su se htjeli dobro zabaviti, provozati sve dostupne Suzuki modele, fino pojesti i provesti obiteljski dan u Suzuki okruženju kojeg su priredili vrijedni djelatnici Automobili Škojo

Cjelodnevno druženje bilo je ispunjeno dobrom atmosferom, finom zakuskom, dječjim smijehom i hrpom sadržaja, znači baš onako kako i zamišljamo kvalitetno provedene obiteljske trenutke. Dok su se roditelji informirali i razgledavali sve Suzuki modele, djeca su na raspolaganju imala sve ono što ih danas zanima. Od društvenih igara, kutka za uljepšavanje, dvije Play Station 4 konzole na kojoj je bio dostupan i VR, simulatora vožnje i štošta drugog.

Stariji su mogli isprobati perjanicu Suzukijeve ponude malih sportaša Swift Sport koji nudi mnoštvo zabave za upravljačem i nikad bolji izgled.

Dobru zabavu na kraju dana začinile su nagrade za najbolje na vožnji simulatora i Play Station 4 konzole, ali nagradno izvlačenje s bogatim nagradama.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675