Huawei

LG u partnerstvu s platformom Unity pruža novo iskustvo virtualnog prostora

Meta-dom će korisnicima omogućiti stvaranje vrlo preciznog „digitalnog blizanca“ njihovog osobnog životnog prostora, omogućujući im da provode vrijeme u dinamičnoj, virtualnoj inačici vlastitog doma

Meta-dom će korisnicima omogućiti stvaranje vrlo preciznog „digitalnog blizanca“ njihovog osobnog životnog prostora, omogućujući im da provode vrijeme u dinamičnoj, virtualnoj inačici vlastitog doma

LG je potpisao memorandum o razumijevanju (MOU) s Unityjem, vodećom svjetskom platformom za kreiranje i upravljanje 3D (RT3D) sadržajem u stvarnom vremenu, za razvoj meta-doma i humanoidnih robota

Meta-dom će korisnicima omogućiti stvaranje vrlo preciznog „digitalnog blizanca“ njihovog osobnog životnog prostora, omogućujući im da provode vrijeme u dinamičnoj, virtualnoj inačici vlastitog doma. Svi LG-evi proizvodi instalirani u stvarnom domu korisnika mogu se pronaći unutar meta-doma. Štoviše, sve prilagodbe koje korisnik napravi u postavkama, značajkama ili funkcijama svojih LG-evih uređaja unutar digitalnog okruženja odrazit će se u stvarnom svijetu pružajući inovativnu, praktičnu metodu kontrole i ugodno, novo korisničko iskustvo.

Korisnici također mogu prilagoditi svoj digitalni prostor razmještanjem namještaja i uređaja te se sastati s drugim korisnicima meta-doma iz cijeloga svijeta kako bi podijelili osobne savjete i iskustva korištenja LG-evih naprednih životnih rješenja.

Povrh toga, Meta-Home će sadržavati ultrarealistične humanoidne robote koji mogu osjetiti kada je korisnicima potrebna pomoć, nudeći pravovremenu podršku, poput pomoći u upravljanju određenom funkcijom uređaja. Kroz integraciju LG-evog prepoznavanja glasa, obrade prirodnog jezika i kontekstualnog pristupa učenju, kao i Unityjevog sofisticiranog motora koji se koristi u raznim industrijama, ovi digitalni pomagači moći će komunicirati na iznimno prirodan način.

Interakcija virtualnih stanara meta-doma bit će puno prirodnija, zahvaljujući njihovim konverzacijskim vještinama te realističnoj mimici i gestama primjerenim situaciji.

“Meta-Home s humanoidnim robotima iskoristit će LG-eve napredne tehnologije i dubinsko razumijevanje potrošača i kućnog okruženja te Unityjeve nenadmašne mogućnosti u RT3D i računalnoj grafici, kako bi pružio istinsku inovaciju u području korisničkog iskustva”, rekao je dr. Kim Byoung- hoon, tehnički direktor i izvršni potpredsjednik LG Electronicsa.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

MedicoHome

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675