| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Electrolux usisavač idealan za vlasnike kućnih ljubimaca - CroPC.net

  • eDom

Electrolux usisavač idealan za vlasnike kućnih ljubimaca

electrolux-jetmax_thumb_medium750_450 Electrolux usisavač idealan za vlasnike kućnih ljubimaca - CroPC.net

Electrolux usisavač idealan za vlasnike kućnih ljubimaca

Vlasnici kućnih ljubimaca zasigurno cijene prijateljstvo koje im dlakavi prijatelji pružaju, no ponekad je teško ostati imun na količinu dlaka koje ostavljaju iza sebe

S Electrolux Jetmaxx JMANIMAL usisavačem ti problemi nestaju, a vaš dom će uvijek biti besprijekorno čist. Ovaj snažan usisavač usisava čestice prašine i dlaka brzinom od čak 180km/h, pri čemu nečistoće završavaju u vrećici za prašinu za samo 0,06 sekundi.

Upravo je visoka brzina usisavanja ideja koja se krije iza Electrolux Jetmaxx JMANIMAL usisavača. Prašina se velikom brzinom može kretati kroz usisivač zahvaljujući posebno dizajniranoj zračnoj košari koja omogućava brz i neometan protok zraka. Uz to, ova košara olakšava i zamjenu vrećice za prašinu koja se u njoj nalazi, budući da je u potpunosti odvojiva od tijela usisavača. Ovaj usisavač ima i regulator snage kako se ne bi uvijek koristila ista količina snage, a njezinim smanjenjem možete ostvariti i uštedu energije.

Ovaj usisavač je jednostavan za korištenje zahvaljujući teleskopskom podešavanju dužine cijevi, mekanim kotačima i odbojnicima koji sprečavaju oštećenje namještaja, podova, zidova i okvira vrata. Ako puštate ljubimce na namještaj tu je i četka za tekstil kojom ćete s lakoćom pokupiti sve dlake i prašinu s tekstilnih površina.

Potražite Electrolux Jetmaxx JMANIMAL usisavač u svim specijaliziranim trgovinama.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675