| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Pročistač zraka protiv peludnih alergija - CroPC.net

  • eDom

Pročistač zraka protiv peludnih alergija

S obzirom na nedavni početak cvatnje počela je i sezona peludnih alergija

Pročistač zraka protiv peludnih alergija - S obzirom na nedavni početak cvatnje počela je i sezona peludnih alergija

S obzirom na nedavni početak cvatnje počela je i sezona peludnih alergija

Procjenjuje se da u Hrvatskoj 7-10 posto stanovništva pati od alergijske hunjavice, a 3-5 posto stanovništva od astme. Olakšajte si sezonu peludnih alergija uz Electrolux pročistač zraka. Jedan od najčešćih uzročnika alergijskih reakcija u biljnome svijetu je pelud drveća, trava i korova. Iako peludna zrnca čine samo mali udio ukupnog broja čestica u atmosferi, ona su najčešći uzrok alergijskih bolesti dišnog sustava, te uz prašinu i životinjsku dlaku predstavljaju jedan od najsnažnijih prirodnih alergena današnjice.

Electrolux pročistač zraka će uz sustav filtracije Pure Source u tri faze ukloniti prljavštinu, prašinu i pelud kako bi zrak u prostoriji bio do 99,97% čišći i zdraviji. Razina filtracije od 99,97% jamči da će vaš dom postati sigurna oaza čak i ako patite od alergije.

Uz filtraciju alergena ovaj pročistač zraka opremljen je i senzorom mirisa koji će uz pomoć ugljenog filtra iz vašeg doma ukloniti neugodne mirise poput dima cigareta. Ako dođe do smanjenja kvalitete zraka u prostoriji, o tome će vas obavijestiti senzor kvalitete zraka, a uređaj će automatski povećati brzinu ventilatora kako bi brže uklonio onečišćenja.

Electrolux pročistač zraka je diskretno dizajniran tako da će se savršeno uklopiti u svaki dom ne narušavajući dizajn interijera. Učinkovitost ovog pročistača garantira i Švedska udruga za astmu i alergije koja je preporučila ovaj proizvod osobama koje pate od astme i alergija.

Potražite Electrolux pročistače zraka EAP450, EAP300 i EAP150 u svim specijaliziranim trgovinama.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675