| | | | |

powered_by_lenovo_2020 CroPC - CroPC.net

Otvoren novi Samsung premium servisni centar u Zagrebu

U novootvorenom zagrebačkom servisnom centru korisnici mogu razgledati i isprobati najnovije Samsung proizvode, poput S10e, S10 i S10+ pametnih uređaja

Samsung i Tech Doctor otvorile su najnoviji premium servisni centar namijenjen privatnim i poslovnim korisnicima, novootvoreni servisni centar prodajno-izložbenog karaktera nalazi se u Zagrebu na adresi Vlaška 69, a korisnicima će na jedinstvenom prostoru od ukupno 150 četvornih metara omogućiti razgledavanje i kupnju najnovijih Samsung uređaja, vrhunsku prodajnu uslugu te korištenje servisa u najkraćem mogućem vremenu

HONOR uskoro predstavlja novu flagship seriju HONOR 20

Honor 20 redizajnira korisničko iskustvo i prvi je pametni telefon u povijesti Honora koji je uveo višedimenzionalnu, dinamičku holografsku staklenu pozadinu

Ova flagship serija prva je serija pametnih telefona koja se sastoji od uređaja Honor 20, Honor 20 PRO i Honor 20 Lite, čime simbolizira još jednu prekretnicu u razvoju brenda, Honor 20 serija bit će predstavljena 21. svibnja u Londonu kao najnoviji član Honorove renomirane N- serije, poznate po svom vrhunskom dizajnu i fotografskim mogućnostima.

Informatička udruga CroPC

Informatička udruga CroPC

Informatička udruga CroPC osnovana je 2008. godine s ciljem promicanja informatičke kulture u ruralnim sredinama, a prvenstveno u mjesto Koška iz kojeg udruga dolazi. Svjesni činjenice kako su ruralne sredine često zapostavljene i kako ovakve sredine često kriju brojne prepreke, osjetili smo potrebu djelovati i učiniti pozitivne promjene.

Shodno tomu donijeli smo sljedeće ciljeve Udruge:

  • pisanje članaka informatičkog karaktera, kompletna priprema i publiciranje članaka, kao i promocija Internet stranica te informatičke svijesti u ruralnim sredinama
  • organiziranje informatičkih aktivnosti
  • promicanje obrazovnih vrijednosti i važnosti informatičke obrazovanosti u RH
  • suradnja sa sličnim informatičkim organizacijama i svim institucijama vezanim uz informacijske tehnologije
  • organizirati susrete i druženja sa drugim informatičkim udrugama i klubovima
  • organizacija seminara, radionica i pokretanje projekata iz svih područja informatike

 

Uvjeti korištenja

UVOD I PRIMJENA

(1) CroPC.net (ili CroPC) je Internet portal koji obrađuje tematiku iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija, automobila, modernog životnog stila i stanovanja.

(2) Svaka upotreba i korištenje materijala sa stranice CroPC.net podliježu općim uvjetima korištenja portala CroPC.net (u daljnjem tekstu: Uvjeti korištenja).

(3) Ovi Uvjeti korištenja se jednako primjenjuju i na upotrebu i korištenje materijala s portala CroPC.net kao i s Facebook stranice CroPC.net, Youtube stranice CroPC.net i drugih stranica CroPC.net.

(4) Nadalje, Uvjeti korištenja se primjenjuju i na objavljivanje članaka autora CroPC.net na njihovim osobnim profilima društvenih mreža, kada se isto radi zbog promocije samog članka i portala.

OPĆE NAPOMENE 

(5) Upotrebom i/ili korištenjem materijala sa stranice CroPC.net se smatra da je korisnik detaljno upoznat s aktualnim Uvjetima korištenja.

SADRŽAJ 

(6) Pod materijalom se smatra svaki objavljeni članak, mišljenje, analiza ili savjet, izraženi u člancima, komentarima te pisanim i video recenzijama.

Pod materijalima u širem smislu se smatraju i sadržaji partnera CroPC.net-a.

(7) Također se pod materijalima u širem smislu smatraju i sadržaji posjetitelja koji budu objavljeni na redovan način.

U posljednjem slučaju, posjetitelji omogućuju pravo na bezuvjetno i potpuno korištenje predmetnog sadržaja, te bezuvjetno jamče da će snositi svu eventualnu odgovornost koja bi proizašla na osnovi predmetnog sadržaja.

(8) Dopuštena je upotreba materijala sa stranice isključivo u osobne svrhe.

(9) Svaki oblik korištenja i javne upotrebe materijala te drugi način prenošenja sadržaja koji će omogućiti  online vidljivost materijala na trećem mjestu, je dopušten isključivo uz pisano odobrenje glavnog urednika portala.

Svaka osoba koja dobije pisano dopuštenje se obvezuje isto čuvati kao isključivi dokaz danog dopuštenja.

(10) CroPC.net zadržava pravo izmijeniti, ukinuti, maknuti i premjestiti svaki materijal na CroPC.net bez navođenja dodatnih razloga i bez prethodne najave i/ili naknadne notifikacije.

KOMENTARI POSJETITELJA

(11) Na CroPC.net se pojavljuju u predviđenom prostoru i komentari posjetitelja.

(12) Svaki posjetitelj je svjestan, razumije i prihvaća da CroPC.net uzima pravo, ali ne i obvezu nadgledati pojedine, a ne sve, komentare posjetitelja.

Posjetitelj jednako tako prihvaća ograničenost uredništva u pogledu vremena i sredstava u nadgledanju rasprave u prostoru predviđenom za komentare te si daje pravo, ali ne i obvezu, održavati raspravu u primjerenom tonu.

(13) Svi posjetitelji koji komentiraju, obvezuju se držati temeljnih principa etike, morala kao i pozitivnih propisa Republike Hrvatske, a što se pogotovo očituje u tome da neće objavljivati neprimjeren, nedopušten, uvredljiv i/ili zabranjen sadržaj, da neće objavljivati sadržaj na način da imitiraju ili pokušavaju imitirati uredništvo CroPC.net-a ili treću osobu, te da neće objavljivati sadržaj koji predstavlja povredu autorskih prava trećih osoba i/ili bi na bilo koji način mogao naštetiti trećim osobama.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

(14) Svi čitatelji CroPC.net-a su svjesni, razumiju i pristaju na to da se CroPC.net kao i njegovi autori odriču svake odgovornosti glede izrečenog mišljenja, savjeta, preporuke, prijedloga ili prenesene vijesti.

(15) Upotreba i korištenje materijala je isključivo na vlastitu odgovornost.

(16) Kako bi doprinio raznolikosti tekstova i sadržaja koji objavljuje, CroPC.net s vremena na vrijeme daje upute i informacije o tome koje mogućnosti su dostupne na pojedinim programima, operativnim sustavima ili sklopovlju uređaja.

(17) Račualo.com i njegovi autori se odriču svake odgovornosti na osnovi danih uputa i ne jamče za uspješan ishod istih.

(18) Odricanje od odgovornosti i prihvaćanje iste od strane posjetitelja uključuje, ali se na istu ne ograničava, i svaki uzrok štete koja nastane radnjom ili propustom korisnika, uredništva ili treće strane, svakim brisanjem ili oštećivanjem podatka, neočekivanomgreškom, prijenosom podataka, preuzimanjem s bilo kojeg mjesta na Internetu, snimanjem, bugom, virusom ili drugim oblikom malicioznog programa.

(19) Odricanje od odgovornosti i prihvaćanje iste od strane posjetitelja uključuje, ali se na nju i ne ograničava, svaku štetnu radnju koja bi posljedično prouzročila štetu imovinskog i/ili neimovinskog karaktera, povredu ugovorne ili kakve druge obveze te uništenje, brisanje, nedopušteno raspolaganje, korištenje, neovlaštenu izmjenu i prijenos bilo kojeg podatka posjetitelja ili treće strane.

(20) Za nijednu od navedenih posljedica, CroPC.net niti autori članaka ne mogu odgovarati.

(21) Nadalje, CroPC.net ne snosi nikakvu odgovornost, niti je može snositi, glede eventualnih pravnih odnosa koji bi mogli nastati između oglašivača i posjetitelja. Sadržaj prikazan u oglasima ne predstavlja nikakvo mišljenje ili stajalište kako CroPC.net-a, tako i njegovih autora.

IZJAVA O KOLAČIĆIMA

(22) Kolačići su male datoteke s podacima poslane s mrežnog servera pretraživaču na vašem računalu. Pretraživač izvještava server kada sljedeći put posjetite iste mrežne stranice. Kolačići omogućuju portalu CroPC.net da pohrani sklonosti i slijedi trendove korištenja mrežnih stranica na temeljenoj osnovi.

(23) Portal CroPC.net koristi internetske kolačiće (cookies) kako bi vam pružio najbolje korisničko iskustvo, poboljšao funkcionalnost stranice te prikazao sustav oglašavanja. Više informacija i mogućnostima internetskih kolačića pročitajte ovdje.

NAGRADNI NATJEČAJ I OSOBNI PODACI

(24) Svi sudionici nagradnog natječaja pristaju na davanje osobnih podataka portalu CroPC.net za upotrebu u nagradnom natječaju. CroPC.net ih ima neograničeno pravo upotrebljavati za svrhe nagradnog natječaja, a pogotovo za obavješćivanje o uvjetima natječaja, o izmjenama uvjeta, o proglašenju pobjednika i slično.

(25) CroPC.net se obvezuje da navedene podatke iz točke 24. neće koristiti u komercijalne svrhe, a pogotovo za slanje spam poruka, promotivnih poruka koje se ne šalju zajedno s informacijama iz članka 24. te za drugi neželjeni sadržaj.

ZAVRŠNE ODREDBE

(26) CroPC.net je ovlašteno i zadržava pravo izmijeniti Uvjete korištenja bez navođenja razloga, prethodne najave ili naknadne notifikacije. CroPC.net se obvezuje isključivo navesti datum zadnje izmjene Uvjeta korištenja.

Ažurirano: 1. siječnja 2019. godine.

Download Zone

Download zone je mjesto gdje možete pronaći sve najnužnije drivere, alata i programe koji vam mogu uvijek zatrebati i koje je dobro imati uvijek pri ruci. Osmislili smo Download zone kao centralno mjesto na kojemu možete pronaći sve što vam je potrebno, a s vremenom, naša će kolekcija biti sve bogatija. Imate li prijedloga što bi željeli vidjeti ovdje? Samo nam javite!

Game Zone

Izaberite jednu od igara i otkrijte vaše sposobnosti. Ovdje možete naći arkadne igre, akcijske igre, sportske igre, logičke igre, stare igre, zabavne igre. Velika kolekcija shockwave i flash igrica. Mozgalice, pucanje, hodaj, trči, leti, vozi, skupljaj!

 

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675