| | | |

Test: BenBow alati – snaga vrtloga za temeljito čišćenje

Pin It

BenBow proizvod označen kao 003 u katalogu je zapravo pištolj za čišćenje s četkom (eng. cleaning gun with brush)BenBow proizvod označen kao 003 u katalogu je zapravo pištolj za čišćenje s četkom (eng. cleaning gun with brush)

Održavanje automobila može biti zahtjevan posao, no uz pomoć pravih alata rezultati mogu biti zapanjujući, a upravo takve rezultate pružaju vrhunski BenBow alati koji koriste komprimirani zrak

Svi znamo kakav je osjećaj sjesti u novi automobil. Čak i ako nemate vlastiti novi automobil, sigurni smo da ste to učili u salonu automobila ili možda kod nekoga tko se „ponovio“ novim vozilom. Osjećaj čistoće, bez i trunka prašine, neugodnih mirisa i svega nepotrebnog i nepoželjnog u automobilu. Neki od nas ulažu puno truda kako bi zadržali takvo stanje što je dulje moguće, no bez pravog alata teško je postići rezultate. Njemački BenBow kao proizvođač inovativnih, profesionalnih i učinkovitih alata ustupio nam je dva svoja dodatka koji doslovno čine čudo u procesu čišćenja automobila. Tajna svih BenBow alata je u vrtložnom zraku, odnosno efektu tornada koji efikasno izvlači prljavštinu iz svih materijala i sa svih površina.

BenBow – 003

BenBow proizvod označen kao 003 u katalogu je zapravo pištolj za čišćenje s četkom (eng. cleaning gun with brush). Ako se prvi put susrećete s pojmom „pištolja za čišćenje“, riječ će o alatu koji koristi komprimirani zrak iz kompresora i BenBow vrtložnu tehniku za stvaranje svojevrsnog zračnog tornada, a osim toga u mogućnosti je istovremeno i miješati sredstvo za čišćenje iz spremnika. Spremnik je velik i nudi jednu litru kapaciteta, a u njega možemo uliti omiljena sredstva. Ovakvom primjenom sredstvo će bolje doprijeti u unutrašnjost tretirane površine, kao i svih uglova, sitnih pukotina, i sl. Fascinirajuće je koliko je korišteno sredstvo učinkovitije uporabom BenBow pištolja za čišćenje s četkom, od klasičnog nanošenja sredstva, pa tretiranja četkom. Ako vam se uporaba BenBow pištolja za čišćenje s četkom čini komplicirana, to zaista nije tako. Dovoljno je u spremnik uliti sredstvo, priključiti kompresor i krenuti s radom. Pištolj može raditi i bez sredstva, a koje ćemo dodati pomicanjem ventila. Područja primjene su velika, od tapecirunga, sjedala, armaturne ploče, ventilacijskih otvora, pa do vanjštine poput znački, sitnih procjepa, hladnjaka, guma, itd. Jednom kada se naučite na uporabu BenBow pištolja za čišćenje s četkom teško ćete ikada više nešto raditi bez njega.

Područja primjene su velika, od tapecirunga, sjedala, armaturne ploče, ventilacijskih otvora, pa do vanjštine poput znački, sitnih procjepa, hladnjaka, guma, itd.Područja primjene su velika, od tapecirunga, sjedala, armaturne ploče, ventilacijskih otvora, pa do vanjštine poput znački, sitnih procjepa, hladnjaka, guma, itd.

BenBow – 006

Kao što smo vidjeli, BenBow pištolja za čišćenje s četkom može postići zaista zavidne rezultate. No, postoje situacije kada jednostavno trebamo učinkovito čišćenje, no ipak manje agresivno. Agresivno u smislu korištenja sredstava. Za tu priliku nema boljeg dodatka od BenBow dodatka za usisavač pod oznakom 006. Riječ je o setu dodataka za usisavač koji također koriste komprimirani vrtložni zrak (tornado princip), ali ovog puta uz snagu usisavača. Vrtložni zrak će prodrijeti duboko u tkaninu tapecirunga ili sjedala, ili možda bilo kojeg drugog namješta u kući, te podići prašinu i prljavštinu koju će potom usisati usisavač. Alat na razini genijalnosti! Nema sredstava, nema sušenja, nema agresivnosti, a opet sve iza nas ostaje čisto i bez prašine. Najbolji test postići ćemo tako što ćemo primjerice prvo usisavačem usisati sjedalo u automobilu. Potom, lupimo nekoliko puta dlanom o sjedište i što vidimo? - Oblak prašine. Sada sjedište usisavamo s BenBow dodatkom za usisavač uz uključivanje vrtložnog zraka i provodimo isti test. Ovog puta prašine nema!

Riječ je o setu dodataka za usisavač koji također koriste komprimirani vrtložni zrak (tornado princip), ali ovog puta uz snagu usisavačaRiječ je o setu dodataka za usisavač koji također koriste komprimirani vrtložni zrak (tornado princip), ali ovog puta uz snagu usisavača

Visoka kvaliteta

BenBow alati su profesionalni i izrađeni izuzetno kvalitetno. Bez obzira jeste li entuzijast ili profesionalac, BenBow dodatak za usisavač i pištolj za čišćenje s četkom trebali bi postati dio obavezne opreme, a također na www.benbow.de možete pregledati i druge vrhunske alate.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675