| | | |

  • CroPC

HONOR uskoro predstavlja novu flagship seriju HONOR 20

Pin It

Honor 20 redizajnira korisničko iskustvo i prvi je pametni telefon u povijesti Honora koji je uveo višedimenzionalnu, dinamičku holografsku staklenu pozadinuHonor 20 redizajnira korisničko iskustvo i prvi je pametni telefon u povijesti Honora koji je uveo višedimenzionalnu, dinamičku holografsku staklenu pozadinu

Ova flagship serija prva je serija pametnih telefona koja se sastoji od uređaja Honor 20, Honor 20 PRO i Honor 20 Lite, čime simbolizira još jednu prekretnicu u razvoju brenda, Honor 20 serija bit će predstavljena 21. svibnja u Londonu kao najnoviji član Honorove renomirane N- serije, poznate po svom vrhunskom dizajnu i fotografskim mogućnostima.

Honor će svojim korisnicima predstaviti novu profesionalnu kameru i vizualne efekte dinamičkog holografskog dizajna – remek-djela izrađenog kroz savršeni spoj umjetnosti i vrhunske Triple 3D Mesh tehnologije. Da će Honor ”začuditi” dizajnom i mogućnostima, može se zaključiti i prema sloganu nove Honor 20 serije uređaja - #CaptureWonder. Čudo inovativnog dinamičkog holografskog dizajna Kako je fokus svjetskih brendova usmjeren na pomicanje granica funkcionalnosti pametnog telefona, tako i Honor nastoji kombinirati funkcionalnost i čistu estetiku.

Honor 20 redizajnira korisničko iskustvo i prvi je pametni telefon u povijesti Honora koji je uveo višedimenzionalnu, dinamičku holografsku staklenu pozadinu. Takvu pozadinu telefona omogućuje prva na svijetu Honorova Triple 3D Mesh tehnologija. Dubinski sloj izrađuje se preciznom tehnikom i sadrži milijune minijaturnih prizmi koje izgledaju poput dijamanata. Nakon što je ovaj zahtjevan proces gotov, dizajneri ga kombiniraju s dvije dodatne površine: staklenim slojem i slojem obojenim u jednu od nijansi boja uređaja Honor 20 serije koje će biti otkrivene na službenom predstavljanju 21. svibnja. Rezultat je optički efekt dubine kojim se Honor 20 ističe u odnosu na prijašnje modele.

Serija Honor 20 može se pohvaliti 6,26-inčnim All-View zaslonom s omjerom zaslona i kućišta od 91,6%. S ugrađenom kamerom veličine 4,5 mm, All-View zaslon omogućava još bolji vizualni doživljaj bez kompromitiranja estetike. U odnosu na prethodne modele, rubovi Honor 20 serije su izglađeni. Senzor otiska prsta pažljivo je smješten na desnoj strani aluminijskog okvira kako bi prsti bili u prirodnom položaju prlikom uzimanja telefona u ruku, a premaz protiv otisaka prstiju osigurava uvijek besprijekoran izgled pametnog telefona. Zakrivljeni zaslon omogućava bolje prianjanje u ruci, dok njegove dimenzije nude još bolji doživljaj korištenja. Zahvaljujući asimetričnom smještaju objektiva kamere u obliku slova L, tehnološke mogućnosti uređaja Honor 20 poboljšane su jer ostavljaju prostora za veću bateriju, zadržavajući pritom estetiku dinamičke holografske staklene pozadine.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675