Garmin inReach Messenger pruža razmjenu poruka i sigurnost izvan pokrivenosti mobilnom mrežom

inReach Messenger radi kao potpuno funkcionalan, samostalan uređaj i ne zahtijeva mobilni telefon
inReach Messenger radi kao potpuno funkcionalan, samostalan uređaj i ne zahtijeva mobilni telefon
inReach Messenger radi kao potpuno funkcionalan, samostalan uređaj i ne zahtijeva mobilni telefon

Za najučinkovitiju razmjenu poruka, popratna aplikacija će slati poruke, objavljivati na društvenim medijima ili komunicirati s kolegama avanturistima putem mobilne ili Wi-Fi veze kada je dostupna, a zatim se automatski prebaciti na 100% globalnu satelitsku mrežu Iridium kada više nije u mobilnoj mreži ili Wi-Fi dometu

Kako bi svi prijatelji i obitelj bili u toku s putovanjem, nova prateća aplikacija Messenger podržava grupne tekstualne razgovore s prijateljima i obitelji, čak i onima koji nemaju inReach uređaje. Korisnici mogu nastaviti razgovore unutar aplikacije kod kuće koristeći svoju Wi-Fi ili mobilnu vezu bez potrebe za promjenom postavki.

inReach Messenger radi kao potpuno funkcionalan, samostalan uređaj i ne zahtijeva mobilni telefon. Korisnici se mogu prijaviti kako bi jednostavno obavijestili kontakte o tijeku putovanja, poslali ažuriranja lokacije, pokrenuli ili zaustavili praćenje i prijavili SOS izravno s uređaja.

Tu kada vam je najpotrebnije

Zahvaljujući namjenskom SOS gumbu na inReach Messengeru, korisnici mogu brzo prijaviti SOS ako se dogodi hitan slučaj. Nakon što se prijavi SOS, inReach Messenger će poslati poruku u pomoć IERCC-u, profesionalnom koordinacijskom centru za hitne slučajeve koji radi 24 sata dnevno i radi koordinaciju odgovora. IERCC može komunicirati s korisnikom inReach Messengera uz obavještavanje odgovarajuće organizacije za traženje i spašavanje ili drugih resursa. IERCC će dostaviti potvrdu da je pomoć na putu i dati ažurirane informacije o statusu odgovora. IERCC također može kontaktirati korisnikove kontakte za hitne slučajeve i nastavit će pratiti incident dok se ne riješi.

Koristeći novu Garmin funkciju "Sigurnosno punjenje", ako korisnikov pametni telefon isprazni bateriju, korisnik može jednostavno povezati inReach Messenger sa svojim pametnim telefonom za dovoljno napunjenosti za slanje prilagođenih tekstualnih poruka iz aplikacije Garmin Messenger. 

Stvoreno za avanturu

inReach Messenger pruža do 28 dana trajanja baterije u zadanim postavkama. InReach Messenger otporan na udarce staje u vaš dlan, dimenzija je samo 3,1” x 2,5” i težak je 114 g. Ocjenjen otpornošću na vodu prema IPX7, inReach Messenger može izdržati slučajno izlaganje vodi do 1 metra trajanja do 30 minuta.

Kako bi poboljšao svaku avanturu, inReach Messenger može se upariti s više od 80 kompatibilnih Garmin uređaja uključujući pametne satove, ručne uređaje, navigatore i još mnogo toga. Nakon uparivanja s kompatibilnim uređajem, inReach Messenger omogućuje korisnicima slanje i primanje poruka, dijeljenje svoje lokacije, primanje pametnih obavijesti i prijavljivanje SOS-a s uparenog uređaja.

inReach Messenger predstavlja najnoviju inovaciju u Garmin rastućoj obitelji globalnih satelitskih komunikacijskih uređaja i sada je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,99 EUR.

Recenzije

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2022. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.