| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Panasonic najavljuje programe ažuriranja programske podrške za LUMIX S1R, S1H i S1 - CroPC.net

  • CroPC

Panasonic najavljuje programe ažuriranja programske podrške za LUMIX S1R, S1H i S1

Nadograđeno automatsko fokusiranje briljira u prepoznavanju čovjeka i njegova kretanja

Nadograđeno automatsko fokusiranje briljira u prepoznavanju čovjeka i njegova kretanja

Panasonic je najavio da će do kraja 2020. predstaviti svoje programe ažuriranja programske podrške za digitalne fotoaparate LUMIX s jednim objektivom i bez zrcala S1R, S1H i S1 radi unaprjeđenja funkcionalnosti i upotrebljivosti

Nova programska podrška omogućuje da S1R snima 5K videozapise i tako maksimalno koristi prednosti svog slikovnog senzora visoke razlučivosti. I LUMIX-ova revolucionarna tehnologija automatskog fokusiranja i performanse novog fotoaparata LUMIX S5 bit će dostupni s modelima S1R, S1H i S1. Nadograđeno automatsko fokusiranje briljira u prepoznavanju čovjeka i njegova kretanja. Tehnologija prepoznavanja u stvarnom vremenu, osim prepoznavanja očiju, lica i tijela, sada zasebno prepoznaje i glavu te omogućuje još preciznije fokusiranje. Fotoaparat nastavlja pratiti osobu subjekta čak i ako se on/ona brzo kreće, okreće leđa fotoaparatu, naginje glavu ili se pak udaljava od fotoaparata. S druge strane, poboljšanja tehnologije DFD unaprijedila su AFC koji također korisnicima omogućuje praćenje malih subjekata ili subjekata koji se brzo kreću radi njihova snimanja s oštrim fokusiranjem. Korisnici mogu te prednosti iskoristiti pri snimanju fotografija, ali i videozapisa.

Panasonic je nastavio s razvojem tehnologija koje će biti implementirane u novim proizvodima, ali i u onim već izdanim, i to preko ažuriranja programske podrške.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675