| | | |

  Otvoren novi Samsung premium servisni centar u Zagrebu

  U novootvorenom zagrebačkom servisnom centru korisnici mogu razgledati i isprobati najnovije Samsung proizvode, poput S10e, S10 i S10+ pametnih uređaja

  Samsung i Tech Doctor otvorile su najnoviji premium servisni centar namijenjen privatnim i poslovnim korisnicima, novootvoreni servisni centar prodajno-izložbenog karaktera nalazi se u Zagrebu na adresi Vlaška 69, a korisnicima će na jedinstvenom prostoru od ukupno 150 četvornih metara omogućiti razgledavanje i kupnju najnovijih Samsung uređaja, vrhunsku prodajnu uslugu te korištenje servisa u najkraćem mogućem vremenu

  HONOR uskoro predstavlja novu flagship seriju HONOR 20

  Honor 20 redizajnira korisničko iskustvo i prvi je pametni telefon u povijesti Honora koji je uveo višedimenzionalnu, dinamičku holografsku staklenu pozadinu

  Ova flagship serija prva je serija pametnih telefona koja se sastoji od uređaja Honor 20, Honor 20 PRO i Honor 20 Lite, čime simbolizira još jednu prekretnicu u razvoju brenda, Honor 20 serija bit će predstavljena 21. svibnja u Londonu kao najnoviji član Honorove renomirane N- serije, poznate po svom vrhunskom dizajnu i fotografskim mogućnostima.

  Download Zone

  Download zone je mjesto gdje možete pronaći sve najnužnije drivere, alata i programe koji vam mogu uvijek zatrebati i koje je dobro imati uvijek pri ruci. Osmislili smo Download zone kao centralno mjesto na kojemu možete pronaći sve što vam je potrebno, a s vremenom, naša će kolekcija biti sve bogatija. Imate li prijedloga što bi željeli vidjeti ovdje? Samo nam javite!

  Informatička udruga CroPC

  Informatička udruga CroPC

  Informatička udruga CroPC osnovana je 2008. godine s ciljem promicanja informatičke kulture u ruralnim sredinama, a prvenstveno u mjesto Koška iz kojeg udruga dolazi. Svjesni činjenice kako su ruralne sredine često zapostavljene i kako ovakve sredine često kriju brojne prepreke, osjetili smo potrebu djelovati i učiniti pozitivne promjene.

  Shodno tomu donijeli smo sljedeće ciljeve Udruge:

  • pisanje članaka informatičkog karaktera, kompletna priprema i publiciranje članaka, kao i promocija Internet stranica te informatičke svijesti u ruralnim sredinama
  • organiziranje informatičkih aktivnosti
  • promicanje obrazovnih vrijednosti i važnosti informatičke obrazovanosti u RH
  • suradnja sa sličnim informatičkim organizacijama i svim institucijama vezanim uz informacijske tehnologije
  • organizirati susrete i druženja sa drugim informatičkim udrugama i klubovima
  • organizacija seminara, radionica i pokretanje projekata iz svih područja informatike

   

  Kontakt

  email-kontakt CroPC - Tehnologija kao stil života - CroPC.net

  Ukoliko imate kakvih pitanja vezanih uz naš portal, ili možda pohvala, kritika, slobodno nam pošaljite mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  Na vaš mail odgovoriti ćemo čim prije.

   

  Priopćenja za javnost možete slati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

  Ukoliko nam želite poslati fax, to možete napraviti na broj: +385 (0)1 556 0771

  Za marketing, također smo dostupni na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

   

  Javiti nam se možete i na službenoj Facebook stranici.

  Pratite nas i na Instagramu i Twitteru.

  Uvjeti korištenja

  UVOD I PRIMJENA

  (1) CroPC.net (ili CroPC) je Internet portal koji obrađuje tematiku iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija, automobila, modernog životnog stila i stanovanja.

  (2) Svaka upotreba i korištenje materijala sa stranice CroPC.net podliježu općim uvjetima korištenja portala CroPC.net (u daljnjem tekstu: Uvjeti korištenja).

  (3) Ovi Uvjeti korištenja se jednako primjenjuju i na upotrebu i korištenje materijala s portala CroPC.net kao i s Facebook stranice CroPC.net, Youtube stranice CroPC.net i drugih stranica CroPC.net.

  (4) Nadalje, Uvjeti korištenja se primjenjuju i na objavljivanje članaka autora CroPC.net na njihovim osobnim profilima društvenih mreža, kada se isto radi zbog promocije samog članka i portala.

  OPĆE NAPOMENE 

  (5) Upotrebom i/ili korištenjem materijala sa stranice CroPC.net se smatra da je korisnik detaljno upoznat s aktualnim Uvjetima korištenja.

  SADRŽAJ 

  (6) Pod materijalom se smatra svaki objavljeni članak, mišljenje, analiza ili savjet, izraženi u člancima, komentarima te pisanim i video recenzijama.

  Pod materijalima u širem smislu se smatraju i sadržaji partnera CroPC.net-a.

  (7) Također se pod materijalima u širem smislu smatraju i sadržaji posjetitelja koji budu objavljeni na redovan način.

  U posljednjem slučaju, posjetitelji omogućuju pravo na bezuvjetno i potpuno korištenje predmetnog sadržaja, te bezuvjetno jamče da će snositi svu eventualnu odgovornost koja bi proizašla na osnovi predmetnog sadržaja.

  (8) Dopuštena je upotreba materijala sa stranice isključivo u osobne svrhe.

  (9) Svaki oblik korištenja i javne upotrebe materijala te drugi način prenošenja sadržaja koji će omogućiti  online vidljivost materijala na trećem mjestu, je dopušten isključivo uz pisano odobrenje glavnog urednika portala.

  Svaka osoba koja dobije pisano dopuštenje se obvezuje isto čuvati kao isključivi dokaz danog dopuštenja.

  (10) CroPC.net zadržava pravo izmijeniti, ukinuti, maknuti i premjestiti svaki materijal na CroPC.net bez navođenja dodatnih razloga i bez prethodne najave i/ili naknadne notifikacije.

  KOMENTARI POSJETITELJA

  (11) Na CroPC.net se pojavljuju u predviđenom prostoru i komentari posjetitelja.

  (12) Svaki posjetitelj je svjestan, razumije i prihvaća da CroPC.net uzima pravo, ali ne i obvezu nadgledati pojedine, a ne sve, komentare posjetitelja.

  Posjetitelj jednako tako prihvaća ograničenost uredništva u pogledu vremena i sredstava u nadgledanju rasprave u prostoru predviđenom za komentare te si daje pravo, ali ne i obvezu, održavati raspravu u primjerenom tonu.

  (13) Svi posjetitelji koji komentiraju, obvezuju se držati temeljnih principa etike, morala kao i pozitivnih propisa Republike Hrvatske, a što se pogotovo očituje u tome da neće objavljivati neprimjeren, nedopušten, uvredljiv i/ili zabranjen sadržaj, da neće objavljivati sadržaj na način da imitiraju ili pokušavaju imitirati uredništvo CroPC.net-a ili treću osobu, te da neće objavljivati sadržaj koji predstavlja povredu autorskih prava trećih osoba i/ili bi na bilo koji način mogao naštetiti trećim osobama.

  ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

  (14) Svi čitatelji CroPC.net-a su svjesni, razumiju i pristaju na to da se CroPC.net kao i njegovi autori odriču svake odgovornosti glede izrečenog mišljenja, savjeta, preporuke, prijedloga ili prenesene vijesti.

  (15) Upotreba i korištenje materijala je isključivo na vlastitu odgovornost.

  (16) Kako bi doprinio raznolikosti tekstova i sadržaja koji objavljuje, CroPC.net s vremena na vrijeme daje upute i informacije o tome koje mogućnosti su dostupne na pojedinim programima, operativnim sustavima ili sklopovlju uređaja.

  (17) Račualo.com i njegovi autori se odriču svake odgovornosti na osnovi danih uputa i ne jamče za uspješan ishod istih.

  (18) Odricanje od odgovornosti i prihvaćanje iste od strane posjetitelja uključuje, ali se na istu ne ograničava, i svaki uzrok štete koja nastane radnjom ili propustom korisnika, uredništva ili treće strane, svakim brisanjem ili oštećivanjem podatka, neočekivanomgreškom, prijenosom podataka, preuzimanjem s bilo kojeg mjesta na Internetu, snimanjem, bugom, virusom ili drugim oblikom malicioznog programa.

  (19) Odricanje od odgovornosti i prihvaćanje iste od strane posjetitelja uključuje, ali se na nju i ne ograničava, svaku štetnu radnju koja bi posljedično prouzročila štetu imovinskog i/ili neimovinskog karaktera, povredu ugovorne ili kakve druge obveze te uništenje, brisanje, nedopušteno raspolaganje, korištenje, neovlaštenu izmjenu i prijenos bilo kojeg podatka posjetitelja ili treće strane.

  (20) Za nijednu od navedenih posljedica, CroPC.net niti autori članaka ne mogu odgovarati.

  (21) Nadalje, CroPC.net ne snosi nikakvu odgovornost, niti je može snositi, glede eventualnih pravnih odnosa koji bi mogli nastati između oglašivača i posjetitelja. Sadržaj prikazan u oglasima ne predstavlja nikakvo mišljenje ili stajalište kako CroPC.net-a, tako i njegovih autora.

  IZJAVA O KOLAČIĆIMA

  (22) Kolačići su male datoteke s podacima poslane s mrežnog servera pretraživaču na vašem računalu. Pretraživač izvještava server kada sljedeći put posjetite iste mrežne stranice. Kolačići omogućuju portalu CroPC.net da pohrani sklonosti i slijedi trendove korištenja mrežnih stranica na temeljenoj osnovi.

  (23) Portal CroPC.net koristi internetske kolačiće (cookies) kako bi vam pružio najbolje korisničko iskustvo, poboljšao funkcionalnost stranice te prikazao sustav oglašavanja. Više informacija i mogućnostima internetskih kolačića pročitajte ovdje.

  NAGRADNI NATJEČAJ I OSOBNI PODACI

  (24) Svi sudionici nagradnog natječaja pristaju na davanje osobnih podataka portalu CroPC.net za upotrebu u nagradnom natječaju. CroPC.net ih ima neograničeno pravo upotrebljavati za svrhe nagradnog natječaja, a pogotovo za obavješćivanje o uvjetima natječaja, o izmjenama uvjeta, o proglašenju pobjednika i slično.

  (25) CroPC.net se obvezuje da navedene podatke iz točke 24. neće koristiti u komercijalne svrhe, a pogotovo za slanje spam poruka, promotivnih poruka koje se ne šalju zajedno s informacijama iz članka 24. te za drugi neželjeni sadržaj.

  ZAVRŠNE ODREDBE

  (26) CroPC.net je ovlašteno i zadržava pravo izmijeniti Uvjete korištenja bez navođenja razloga, prethodne najave ili naknadne notifikacije. CroPC.net se obvezuje isključivo navesti datum zadnje izmjene Uvjeta korištenja.

  Ažurirano: 1. siječnja 2019. godine.

  Music Box

  CroPC predstavlja Music Box! Glazba je nešto što nas pokreće i uvijek je uz nas. Kada radimo, kada se zabavljamo - glazba je tu! Odabrali smo nekoliko radijskih postaja koje su dio našeg redovnog repertoara, a uvjereni smo da će biti i dio vašeg radnog i slobodnog vremena. Sve je lakše uz dobru glazbu.

  Sponzorstva

  partnership1 CroPC - Tehnologija kao stil života - CroPC.net

  CroPC.net kao portal i tiskani medij uvijek je otvoren za suradnje, partnerstva i sponzorstva. Svojim radom nastojimo pružiti podršku svim relevantnim, poznatim, ali i onim manje poznatim događajima, konferencijama, projektima. Pored konferencija, CroPC portal aktivno i vrlo rado surađuje, promovira, sponzorira i potpomaže domaće programske, poduzetničke i ine projekte. Ukoliko smatrate da CroPC portal može i Vama pomoći kao sponzor budite slobodni obratiti nam se pomoću kontakt forme ili na info (at) cropc.net.

  U zadnjih nekoliko godina CroPC portal medijski je pratio i promovirao, bio medijski pokrovitelj ili na neki drugi način pomogao i surađivao s mnogobrojnim konferencijama. Među mnogobrojnim projektima možemo istaknuti:

  • IBM Forum,
  • WinDays
  • PRO.PR
  • INFO sajam,
  • CARNet CUC,
  • Startup Island
  • Cisco Connect,
  • WebStrategija,
  • KulenDayz
  • Sagena Security Day
  • The Geek Gathering
  • Telecom, Media & Technology Arena
  • Aviation Business Arena
  • i mnoge druge

  Marketing

  CroPC Marketing

  Zašto se reklamirati na Internetu

  Brojni su razlozi zašto se pored ostalih medija reklamirati na Internetu, kao neke od njih možemo samo navesti: veliki broj korisnika interneta (koji u Hrvatskoj konstantno raste), vaša je reklama na našem portalu vidljiva 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, vaša reklama je usmjerena ciljanoj publici koju interesira vaša kampanja, reklame na internetu (banneri i članci) su najbrži način reklamiranja – fleksibilnost i realizacija u najkraćem roku, itd. Ovo su samo neki od razloga, no postoji ih još nebrojeno, a iza njih stoje mnoge ugledne agencije koje se bave statistikom i istraživanjima.

  Zašto izabrati CroPC

  Sve što smo već naveli vrijedi i za CroPC portal, no sve to uz jedan veliki plus – povoljne cijene i doseg do ciljanih skupina. Oglašavanje na Internetu ne rijetko zna biti veoma skupo, što na kraju dovodi do kontraproduktivnih rezultata. Mi u CroPC zato nudimo oglašavanje po veoma povoljnim cijenama, te Vam je isplativost zajamčena od naše strane. Osim navedenog, potpomažete rad ovog portala i ljudi iza njega.

  Što nudimo?

  Kreirali smo jedinstveni "Meida paket" - cjelokupnu uslugu oglašavanja koja objedinjuje reklamne bannere, promotivne članke i obvjave u više medija! Paket je prilagođen svim tvrtkama – malim, srednjim i velikim. Iskoristite je i vi!

  Cijene oglašavanja

  Za sve pojedinosti oko cijena oglašavanja molimo Vas da nas kontaktirate.

  Do koliko ćemo ljudi doći?

  Jednom riječju - puno! Učinci našeg "Media paketa" mjere se i mjesecima nakon objava. Doći ćete do desetke tisuća čitatelja! Zvuči zanimjivo - i je! Slobdno nam se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za više detalja.

  Game Zone

  Izaberite jednu od igara i otkrijte vaše sposobnosti. Ovdje možete naći arkadne igre, akcijske igre, sportske igre, logičke igre, stare igre, zabavne igre. Velika kolekcija shockwave i flash igrica. Mozgalice, pucanje, hodaj, trči, leti, vozi, skupljaj!

   

  CroPC.net magazin u Glasu Slavonije

  Svakog petka u Glasu Slavonije pratite magazin CroPC.net!

  glas_slavonije_cropc_1 CroPC - Tehnologija kao stil života - CroPC.net

  Svakog petka portal CroPC.net servira najzanimljivije sadržaje s portala CroPC.net u dnevnim regionalnim novinama Glas Slavonije. Trenutno na dvije stranice, na tjednoj bazi čitajte najzanimljivije vijesti, testove, kao i druge novosti i zanimljivosti iz svijeta mobitela, tableta, računala i inih tehnologija. Glas Slavonije kao dnevni list izlazi još od 1920. godine, a danas slovi kao najpopularnije i najčitanije regionalne dnevne novine Slavonije i Baranje. CroPC.net kao redovita tehnološka rubrika dodatno je podigla i obogatila sadržaj dnevnih novina.

  Za brzo prebacivanje na portal CroPC.net unutar Glasa Slavonije i magazina CroPC.net pronaći će te i QR kod. Jednostavnim skeniranjem koda bit ćete odvedeni na CroPC.net portal.

  Impressum

  Naslov publikacije:
  CroPC.net

  Domena:
  www.cropc.net

  Osvježavanje:
  svakodnevno

  Osnivač i glavni urednik:
  Marin Režić, mag.ing.el.

  Stalni suradnici:
  Josip Vrbošić (fotografija)
  Marko Režić (gaming)

  Povremeni suradnici:
  Sanja Ledinek (vijesti)

  ISSN:
  1846-8675

  Izdavač:
  Režić

  Svi sadržaji objavljeni na web portalu CroPC.net ne smiju se prenositi niti reproducirati bez pismene suglasnosti Izdavača.

  Kako je sve krenulo...

  Portal CroPC.net na hrvatskoj internet sceni pojavljuje se davne 2003. godine kao tada projekt srednjoškolskog učenika, sada glavnog urednika Marina Režića, magistra inženjera elektrotehnike. Svoj rad kao projekt Internet stranica o računalima nastavljaju do sredine 2006. godine, kada dolazi do temeljite promijene stranica i razvoja projekta u portal CroPC. Tada je predstavljen portal o ICT industriji i modernom životnom stilu pod imenom CroPC.net. Portal je službeno predstavljen i započeo s radom u nedjelju 28. svibnja 2006. godine.

  CroPC

  U samome početku rada portal je nizao uspjehe, ostvarene su mnogobrojne suradnje i sponzorstva, broj posjetitelja i čitatelja rastao je eksponencijalno. Cilj portala je sam po sebi jasan: pružiti posjetiteljima uvid u zadnja zbivanja iz informatičkog svijeta, svijeta automobila, tehnologije i modernog životnog stila bez suvišnog teksta i nepotrebnih informacija, sve na jednome mjestu, raspoređeno u nekoliko osnovnih kategorija, pregledno, te prije svega sve "na dohvat klika".

  Tiskano izadnje - Glas Slavonije

  Od veljače 2013. godine CroPC.net ima i svoje tiskano izdanje u sklopu dnevnih novina Glas Slavonije, koje su ujedno najčitanije regionalne novine Slavonije i Baranje. Na tjednoj bazi CroPC.net u tiskanom izdanju donosi najnovija zbivanja, testove uređaja, aplikaciju tjedna i druge zanimljive sadržaje.

  CroPC

  Sponzori CroPC portala

  Potencijal i kvalitetu CroPC portala već su u prvim danima rada prepoznali mnogi. Prije svega tu je naš sponzor Avalon, koji nam pruža siguran smještaj stranica. Do danas ostvarene su mnogobrojne suradnje sa medijima i tvrtkama, među kojima su: Alfacar, Autozubak, Bosch, Cool Rooms, Cooler Master, D-Link, Dell, Epson, Garmin, Hrvatski Telekom, Iskon, Knauf, LG, Lenovo, Liqui Moly, Logitech, Nokia, Otpima Telekom, PBZ, Remix Osijek, Sony, Tim Kabel, Zagrebačka Banka, Sonax, Škojo Automobili, i brojni drugi. Osim navedenih suradnji, portal CroPC.net je primio nebrojene pohvale i priznanja uspješnog i kvalitetnog rada. Trenutno sam portala surađuje s povećim brojem renomiranih tvrtki, a ukoliko ste zainteresirani za suradnju sa portalom CroPC.net - slobodno nas kontaktirajte.

  Vaš doprinos

  Od samih početaka posjetitelji su nam na prvom mjestu, najvažnija karika u radu svakog portala, stranice ili bilo kojeg Internet projekta. Iz tih razloga, CroPC portal se za vrijeme svog postojanja uvijek prilagođavao svojim korisnicima. Ukoliko imate kakav prijedlog, pohvalu, kritiku, ili nam se jednostavno želite javiti, slobodno nam se javite, a mi ćemo Vam se nastojati javiti u najkraćem mogućem roku.

  Prijatelji portala

  Rad svakog portala očituje se i u njegovom zajedničkom djelovanju i suradnji s drugim portalima. CroPC.net danas surađuje sa mnogobrojnim kvalitetnim i renomiranim portalima, magazinima, novinama i drugim medijima, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Neka važnija partnerstva navodimo u nastavku, a ukoliko ste vlasnik Internet stranica, mi smo uvijek otvoreni za suradnju, samo nas kontaktirajte. Naši prijatelji: Glas SlavonijeUsporedi.hr.

   

  Izbor urednika...

  Test: Huawei Mate 20 Pro
  Porsche među telefonima
  Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
  warp speed među SSD-ovima
  Test: QBrick System One
  prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
  Test: Einhell VARRITO
  jedan za sve
  Test: Oral-B Genius 10000N
  pametno pranje zubi
  View this post on Instagram

  A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

  Traži... Pretraži CroPC

  © 2006 - 2019. CroPC.net

  ISSN: 1846-8675