Njuškalo

FlixBus u samo 10 dana poslovanja u Hrvatskoj povezao preko 50 gradova Hrvatske

FlixBus mreža autobusnih linija u samo 10 dana narasla je dodatno za 40ak novih gradova u Hrvatskoj
FlixBus mreža autobusnih linija u samo 10 dana narasla je dodatno za 40ak novih gradova u Hrvatskoj
FlixBus mreža autobusnih linija u samo 10 dana narasla je dodatno za 40ak novih gradova u Hrvatskoj

Od prvih zelenih autobusa koji su krenuli iz Hrvatske 16.6., FlixBus ostvaruje već preko 50 dnevnih veza diljem Hrvatske, ali i otvara sve veći pristup Europi

Zagreb te drugi turistički manji i veći centri diljem obale, al i gradovi iz unutrašnjosti od 1.7. biti će dio FlixBus mreže. Kupovina karata je dostupna već sada u FlixBus online prodaji. Za sigurnost i udobnost putnika unutar Hrvatske brinuti će FlixBus partneri: Slavonija Bus te Knežević prijevoz.

FlixBus mreža autobusnih linija u samo 10 dana narasla je dodatno za 40ak novih gradova u Hrvatskoj. U suradnji s partnerima, FlixBus je tako umrežio Zagreb te obalne gradove, čime je osigurao češću i bolju povezanost s drugim gradovima Europe. Od 1.7. FlixBus će kroz online podršku povezati Zagreb s Plitvičkim jezerima, Krkom, Baškom, Zadrom, Biogradom n/m, Vodicama, Starigradom, Murterom, Slavonskim Brodom, Vukovarom i drugim gradovima međusobno diljem obale. Split, Dubrovnik i Šibenik slijede. Iako domaće linije u ovom trenutku neće biti prepoznatljive po zelenim autobusima, ipak putnici mogu uživati u udobnosti i sigurnosti FlixBus partnera Slavonija Busa te Prijevoza Knežević kao i u online podršci kupovine karata, korisničkoj podršci i daljnjim vezama prema Europi.

Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za CEE: ˝Uključivanjem autobusnih linija koje povezuju domaće gradove u FlixBus mrežu, putnicima iz Hrvatske zapravo pružamo mogućnost jednostavnije kupovine karata te garanciju udobnog putovanja unutar Hrvatske. Osim toga time smo proširili cjelokupnu FlixBus mrežu, povećali frekvenciju dnevnih linija prema ostatku Europe, ali i iz smjera zapadne Europe i omogućili putnicima sve informacije o putovanju na dlanu. Povezivanje s Dubrovnikom, Šibenikom i Splitom je u planu i nove linije očekujemo uskoro.˝

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.