Panasonic GZ2000 - najfilmskiji televizor na svijetu

GZ2000 je prvi OLED televizor na svijetu koji istovremeno podržava standarde HDR10+, Dolby Vision HDR i HLG Photo – novi format fotografija koji taj medij dovodi u svijet HDR-aGZ2000 je prvi OLED televizor na svijetu koji istovremeno podržava standarde HDR10+, Dolby Vision HDR i HLG Photo – novi format fotografija koji taj medij dovodi u svijet HDR-a

Panasonic je predstavio GZ2000 s posebno konstruiranim 4K OLED panelom iz profesionalne serije koji donosi Panasonicova prilagođena poboljšanja hardvera, novi panel optimizirao je vodeći hollywoodski stručnjak za boje te on nudi nenadmašnu preciznost boja i znatno bolje prosječne razine svjetline

GZ2000 je prvi OLED televizor na svijetu koji istovremeno podržava standarde HDR10+, Dolby Vision HDR i HLG Photo – novi format fotografija koji taj medij dovodi u svijet HDR-a.  GZ2000 je i prvi televizor na svijetu napravljen sa zvučnicima usmjerenima gore koji može s posvemašnjom lakoćom i praktičnošću ponuditi stopljeno iskustvo zvuka Dolby Atmos. Ovaj sveobuhvatni audiosustav ugodili su inženjeri robne marke Technics. Zahvaljujući podršci za govorne pomoćnike, GZ2000 se može glatko integrirati sa svakim pametnim domom.

Novi OLED GZ2000 dostupan je u veličinama zaslona od 165 cm (65 inča)  i 140 cm (55 inča) te predstavlja kombinaciju Panasonicove tehnološke preciznosti i vještine ugađanja boja Stefana Sonnenfelda. Stefan Sonnenfeld osnivač je i glavni izvršni direktor tvrtke Company 3 te je vjerni suradnik nekih od najboljih filmaša na svijetu. Sonnenfeld je jedan od malobrojnih vodećih stručnjaka u gradiranju boja s ciljem pripovijedanja i dočaravanja osjećaja. Sonnenfelda je organizacija NPR opisala kao „da Vincija svijeta filmova“ – pokazao je svoje vještine bojenja u nekim od najcjenjenijih i najpopularnijih naslova proteklog desetljeća: Zvijezda je rođena (A Star is Born), Wonder Woman, Čovjek od čelika (Man of Steel), Ljepotica i zvijer (Beauty and the Beast), Ratovi zvijezda: Sila se budi (Star Wars: The Force Awakens), Jurski svijet (Jurassic World), 300 i još mnogim drugima. Kao i brojni drugi vodeći stručnjaci za boje, on u svakodnevnom radu kao klijentske referentne monitore velikog formata koristi Panasonicove OLED zaslone.

Iza HDR OLED panela televizora GZ2000 nalazi se najnapredniji Panasonicov procesor svih vremena koji u trenu analizira boju, kontrast i čistoću 4K videosadržaja, optimizirajući ih i nudeći više kontrole nad posve novim OLED panelom ovog zaslona, koji je prilagodio Panasonic. S još bržim dinamičkim LUT-om, GZ2000 je Panasonicov najnapredniji televizor svih vremena prema izboru i prikazu točne boje za svaku pojedinu razinu svjetline. Čak i kad se razine svjetline i kontrasta brzo mijenjaju unutar jedne scene, GZ2000 bez greške nudi najpreciznije boje, a rezultat je slika bolja nego ikad prije.

HCX PRO Intelligent kompatibilan je s raznim formatima dinamičkih HDR metapodataka i osigurava da gledatelji uživaju u najboljoj mogućoj dostupnoj televizijskoj slici bez obzira na izvor. GZ2000 je prvi model na svijetu koji može prikazivati formate HDR10+ i Dolby Vision. A uz podršku za Multi HDR, GZ2000 je kompatibilan i sa standardom HLG (Hybrid Log-Gamma) – HDR formatom za koji se očekuje da će ga proizvođači televizijskih sadržaja masovno prihvatiti. Podržan je i HLG Photo, novi format fotografija. Zaslon podržava obični HDR10 kakav se može sresti na većini UHD Blu-ray diskova i mnogim servisima za streaming.

 

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Panasonic GZ2000 - najfilmskiji televizor na svijetu - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Panasonic GZ2000 - najfilmskiji televizor na svijetu - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Panasonic GZ2000 - najfilmskiji televizor na svijetu - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Panasonic GZ2000 - najfilmskiji televizor na svijetu - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Panasonic GZ2000 - najfilmskiji televizor na svijetu - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675