Samsung najavio novu generaciju televizora

The Frame također ima Bixby, Samsungov revolucionarni napredak u mobilnoj umjetnoj inteligenciji, koji ga transformira u istinski Smart TVThe Frame također ima Bixby, Samsungov revolucionarni napredak u mobilnoj umjetnoj inteligenciji, koji ga transformira u istinski Smart TV

Samsung je najavio novu generaciju televizora – The Frame i Serif TV koji će biti predstavljeni na CES 2019, najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu

The Frame i Serif TV kombinacija su inovativnog i nagrađivanog dizajna koji odgovara svakom kućnom dekoru s vrhunskom QLED kvalitetom slike i pametnim značajkama, a sve kako bi korisnicima pružili najbolje od televizora.

The Frame i Serif TV najnovije su perjanice iz nove Samsung linije televizora koje prelaze tradicionalan koncept korištenja televizora. Oni sada postaju dio kućnog uređenja koji podižu dizajn svake stambene površine. The Frame i Serif TV bit će predstavljeni na CES 2019 te će se prikazati njihov inovativni dizajn, performanse i način na koji se savršeno uklapaju u svakodnevni život.

„Tradicionalni televizori bili su usmjereni samo na tehničke značajke kao što su kvaliteta slike i performanse, ali sada su oni postali i životna platforma koja se savršeno uklapa u svakodnevni život korisnika. The Frame i Serif TV 2019 su poboljšani televizori koji donose nikad viđeni televizijski doživljaj.“, istaknuo je Jongsuk Choo, izvršni potpredsjednik Visual Display Business tvrtke Samsung Electronics.

The Frame 2019

Kada se ne koristi za uživanje u filmskim trenucima i svakodnevnom televizijskom programu, The Frame Art Mode značajka prikazuje umjetnička djela kako bi pretvorili svakodnevni životni prostor u galeriju umjetnina. Osim toga, senzor osvjetljenja okvira prilagođava boje na zaslonu kako bi odgovarao ambijentalnoj svjetlosti prostorije, pružajući optimalne postavke za prikaz umjetničkih djela na zaslonu.

Ovogodišnji model The Frame također ima netaknutu QLED kvalitetu slike koja nudi dublje kontraste, dublje i tamnije crne boje te 100% volumen boja. S ovim poboljšanjima korisnici mogu uživati u najkvalitetnijim sadržajima i uživati u umjetničkim djelima čak i kada je televizor isključen.

Uz to, The Frame’s Art Store nastavlja se širiti i dogovarati partnerstva sa svjetski poznatim galerijama i muzejima nudeći više od 1000 umjetničkih djela. U Art Store nedavno su dodana remek-djela iz galerija Uffizi u Italiji, Muzej Van Gogh u Nizozemskoj i Te Papa na Novom Zelandu. Samsung će u budućnosti nastaviti širiti partnerstvo s muzejima kako bi ojačao ekosustav umjetničke distribucije.

The Frame također ima Bixby, Samsungov revolucionarni napredak u mobilnoj umjetnoj inteligenciji, koji ga transformira u istinski Smart TV. Korisnici mogu upravljati televizorom i pristupiti platformama za streaming putem jednostavnih glasovnih naredbi koje im pružaju poboljšani doživljaj sadržaja.

Serif TV

Serif TV razvijen je u suradnji s braćom Ronanom i Ervanom Bouroullecom iz Pariza, dva najpoznatija industrijska dizajnera u svijetu koji se bave dizajniranjem namještaja. Serif TV osvojio je prestižnu nagradu iF Design Award 2016., Wallpaper Design Award 2016. u Velikoj Britaniji i Good Design Award 2016. u Japanu, što ga čini prvim Samsung televizorom koji je osvojio ove prestižna priznanja.

Serif TV 2019 također dolazi s najsuvremenijom QLED tehnologijom kako bi korisnici uživali u poboljšanoj kvaliteti slike. Ambient Mode, nagrađivana značajka u Samsungovoj QLED liniji, također je dodana na Serif TV kako bi se poboljšala funkcionalnost. Ova značajka pruža informacije kao što su vijesti i ažuriranja vremenskih prilika, mogućnost prikaza slika i uklapanja u bilo koji životni prostor kad je televizor isključen.

U prošlosti, Serif TV se mogao pronaći gotovo isključivo u trgovinama namještaja, ali će sada biti raspoloživ za kupnju u trgovinama potrošačke elektronike.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Samsung najavio novu generaciju televizora - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Samsung najavio novu generaciju televizora - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Samsung najavio novu generaciju televizora - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Samsung najavio novu generaciju televizora - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Samsung najavio novu generaciju televizora - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675