Panasonicovi OLED televizori nude vrhunski doživljaj slike

Uspjeh Panasonicovih OLED TV-a rezultat je superiornih tehnika obrade slike koje su plod nekoliko desetljeća dugačke tradicije razvijanja televizoraUspjeh Panasonicovih OLED TV-a rezultat je superiornih tehnika obrade slike koje su plod nekoliko desetljeća dugačke tradicije razvijanja televizora

Serije FZ950 i FZ800 opremljene su najnovijim OLED zaslonima i Panasonicovim procesorom slike HCX+, podešenim u Hollywoodu

Panasonicova ponuda OLED televizora za 2018. godinu koja se sastoji od četiri modela smještena u dva razreda. Serije FZ950 i FZ800, svaka serija dostupna je s 65 i 55-inčnim ekranom. Modeli posjeduju nove OLED ekrane, kao i najnoviji HCX+, Panasonicov procesor za obradu slike podešen u Hollywoodu, te se mogu pohvaliti iznimnim tehničkim unaprjeđenjima. Četiri nova modela bili su prvi OLED televizori u 2018. s podrškom za HDR10+, tehnologiju dinamičkih metapodataka. Kako bi korisnicima isporučili i vrhunsku audio kvalitetu, serija FZ950 posjeduje i zvučnik Dynamic Blade koji su osmislili Technicsovi inženjeri. Riječ je o jako tankom audio sustavu za koji je zaslužan renomirani Panasonicov hi-fi brend, a sustav korisnicima donosi rafinirano i snažno zvučno polje.

Modeli posjeduju najnoviji i najsnažniji originalni Panasonicov HCX 4K video procesor i HDR OLED ekrane najnovije generacije. Novi Panasonicovi modeli isporučuju najprecizniju i najupečatljiviju HDR sliku ikada što ih čini savršenim odabirom za najzahtjevnije kupce.

Uspjeh Panasonicovih OLED TV-a rezultat je superiornih tehnika obrade slike koje su plod nekoliko desetljeća dugačke tradicije razvijanja televizora. To se odnosi i na vrhunske Panasonicove plazma-ekrane, osmišljene u suradnji sa stručnjacima iz polja filmske i televizijske produkcije, i na Panasonicovu vlastitu profesionalnu audio-video diviziju. Kako bi bili sigurni da tehnička preciznost ekrana odgovara originalnim zamislima redatelja, Panasonic namjerava nastaviti surađivati s holivudskom kompanijom Dekuxe i njenim vodećim studijima za postprodukciju Company 3, EFILM i Encore. Kompanija Deluxe je globalni partner tvrtkama za proizvodnju i distribuciju sadržaja koja pomaže u ostvarivanju kreativnih vizija.

Fantastične razine kontrole novog procesora funkcioniraju u kombinaciji s iznimnim nivoima crne te skalom boja od milijardu nijansi, šo je rezultat Panasonicovih mogućnosti da pokrije gotovo sto posto DCI površine boja. Reprodukcija boja, posebno u onim dijelovima kadra u kojima je reprodukcija zahtjevna, kao što su sjene ili svijetli elementi, je nevjerojatno precizna.

Audio sustav za koji je zaslužan renomirani Panasonicov hi-fi brend donosi rafinirano i snažno zvučno poljeAudio sustav za koji je zaslužan renomirani Panasonicov hi-fi brend donosi rafinirano i snažno zvučno polje

Najveća tehnička promjena koja se tiče HCX procesora odnosi se na uvođenje posve novog Dynamic LUT sustava. LUT (Look Up Table) tehnologija naširoko se koristi u profesionalnoj post-produkciji i profesionalnom emitiranju u Hollywoodu i drugdje kako bi se postigla vrhunska preciznost u reprodukciji boja. Do sada, LUT-ovi su bili fiksirani ovisno o prostoru boja koji je koristio izvor. Zahvaljujući ovoj inovaciji, HCX automatski detektira prosječnu razinu svjetline u sceni i analizom slike dinamično ažurira LUT postavke koje su toj sceni primjerene. Tako su postignuta značajna poboljšana kod scena s prosječnom razinom svjetline koje sada izgledaju znatno prirodnije.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Panasonicovi OLED televizori nude vrhunski doživljaj slike - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Panasonicovi OLED televizori nude vrhunski doživljaj slike - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Panasonicovi OLED televizori nude vrhunski doživljaj slike - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Panasonicovi OLED televizori nude vrhunski doživljaj slike - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Panasonicovi OLED televizori nude vrhunski doživljaj slike - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675