Tehnologije i znanost

THINK Marketing - IBM za marketing digitalnog doba

U skladu s vizijom pružanja sveobuhvatne podrške direktorima marketinga u transformaciji njihova poslovanja, koja treba rezultirati poboljšanjem komunikacije s korisnicima i, susljedno tome, rastu njihova zadovoljstva, IBM posjeduje sveobuhvatan portfelj proizvoda i usluga
U skladu s vizijom pružanja sveobuhvatne podrške direktorima marketinga u transformaciji njihova poslovanja, koja treba rezultirati poboljšanjem komunikacije s korisnicima i, susljedno tome, rastu njihova zadovoljstva, IBM posjeduje sveobuhvatan portfelj proizvoda i usluga

Organizacije tradicionalno koriste IT za poboljšanje učinkovitosti internih procesa kao i za poticanje produktivnosti zaposlenika, međutim, korištenje novih tehnologija, kao što su Cloud, Big Data, napredna analitika, prenosivi uređaji, društveni mediji i Internet of Things (IoT), iz temelja mijenja načine na koje organizacije komuniciraju s korisnicima, kao i načine na koje korisnici komuniciraju s organizacijama

Kako je zadovoljstvo korisnika jedan od najbitnijih zadaća marketinga, a današnji korisnik je zahvaljujući digitalnim mrežama povezan sa svima i svime, jasno je da se i uloga marketinga mijenja. Zapravo, istraživanje koje je prošle godine provela analitička kuća IDC anketirajući direktore marketinga u Jugoistočnoj Europi pokazalo je da je bolja komunikacije s korisnicima i rast njihova zadovoljstva prioritet za čak 95 posto ispitanika.

Doba u kojem živimo prožeto je informacijama i traži od marketinga preobrazbu u skladu sa spoznajama koje stječe o korisnicima. Rast tržišnog udjela, prihoda i dobiti, danas potpuno ovise o tome koliko brzo i uz koju cijenu stječete nove, po mogućnosti one najbolje korisnike te koliko ste u tome brži i uspješniji od svojih konkurenata. To znači da ciljanu publiku marketing mora targetirati rano, uočiti njihove potrebe, dostaviti im pravi sadržaj, u pravo vrijeme, a sve nenametljivo i naizgled spontano.

U skladu s vizijom pružanja sveobuhvatne podrške direktorima marketinga u transformaciji njihova poslovanja, koja treba rezultirati poboljšanjem komunikacije s korisnicima i, susljedno tome, rastu njihova zadovoljstva, IBM posjeduje sveobuhvatan portfelj proizvoda i usluga namijenjenih odjelima marketinga raznih tvrtki i organizacija:

IBM Watson Campaign Automation
Cloud platforma za digitalni marketing koja je specijalizirana za izvedbu automatiziranih kampanja putem elektroničke pošte i društvenih mreža s ciljem stjecanja novih klijenata, a izvodi se Internetom i putem mobilnih aplikacija.

Watson Real-Time Personalization
Rješenje za izradu personaliziranih sadržaja prilagođenih svakom pojedinom posjetitelju internetske stranice, utemeljeno na interakcijama koje se događaju u stvarnom vremenu.

IBM Watson Customer Experience Analytics
Služi za vizualizaciju digitalne interakcije s korisnikom, analizu i stjecanje uvida koji su potrebni za ostvarivanje najboljeg korisničkog doživljaja.

IBM Watson Marketing Insights
Cloud rješenje koje otkriva prave stavove korisnika i tako usmjerava marketing prema točno određenoj, ciljanoj skupini, a s ciljem stvaranja najučinkovitijih interakcija s potencijalnim korisnicima.

Izbor urednika...

Test: Volkswagen Arteon 2.0 TDI DSG Elegance
ulaznica u odabrano društvo
Test: Carly
izvucite najviše iz svog automobila
Test: Epson WorkForce Pro WF-6590DWF
ubojica lasera
Stilski dom koji odražava vašu osobnost
Niskoenergetska kuća
Test: Volkswagen Crafter 35 2.0 TDI
svestrani poduzetnik
Pripremite automobil za ugodniju i sigurniju vožnju zimi
Savjetujemo
Test: LG Q6
premium u pola cijene

Vozimo najnoviji Polo i možemo slobodno reći da je najbolji do sada

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675