Softver i aplikacije

EaseUS MobiMover Free 3.0

EaseUS MobiMover 3.0 je softver koji se može koristiti kao profesionalni upravitelj iPhone uređaja, ali kao i softver za prijenos podataka, gotovo na isti način kao iTunes
EaseUS MobiMover 3.0 je softver koji se može koristiti kao profesionalni upravitelj iPhone uređaja, ali kao i softver za prijenos podataka, gotovo na isti način kao iTunes

Novi softver tvrtke EaseUS omogućava nam jednostavno i brzo kopiranje podataka sa iOS uređaja

EaseUS MobiMover 3.0 je izvrstan softver za prijenos podataka između i upravljanje podacima iOS uređaja kao što su iPhone 4s, 5, 5s, 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7Plus, 8, 8Plus i X. Ne samo to, ovaj komad softvera također može prenijeti i upravljati podacima s iPad tableta, kao što su iPad mini 2, 3, 4, iPad Air, iPad Air 2, pa čak i iPad Pro. Pored službenog Appleovog softvera iTunes za upravljanje podacima, EaseUS MobiMover Free 3.0 nameće se kao izvrsno alternativno rješenje. Veliki je broj korisnika koji traži upravo alternativu ako sa službenim softverom naiđu na problem. U nastavku ćemo proći kroz EaseUS MobiMover 3.0 softver, reći ćemo ponešto o značajkama EaseUS MobiMover 3.0 i vidjeti kako može biti vaš savršeni alat za prijenos podataka s iPhonea.

Dakle, EaseUS MobiMover 3.0 je softver koji se može koristiti kao profesionalni upravitelj iPhone uređaja, ali kao i softver za prijenos podataka, gotovo na isti način kao iTunes. EaseUS MobiMover 3.0 je besplatan za korištenje, što ga dodatno ističe kao izvrsnu alternativu za Appleov softver. Ako želite softver poput iTunesa koji vam pomaže pri prijenosu podataka, pa čak i sinkroniziranju uređaja i prijenosu podataka, kao što su fotografije, glazba, videozapisi, kalendar, bilješke, poruke, glasovne bilješke, oznake i povijest iz Safari preglednika, kontakata i to samo s jednim klikom, onda je EaseUS MobiMover 3.0 ono što vam treba. Također, ovaj alat će vam pomoći u upravljanju vašim podacima brisanjem ili prijenosom podataka s jednog iOS uređaja na drugi.

EaseUS MobiMover 3.0 je u osnovi u potpunosti besplatan, no postoji i plaćena verzija koja donosi i tehničku podršku. Nije na odmet znati i kako je ovaj softver velik samo 32,54 megabajta, pa nikako neće opteretiti sustav na računalu. EaseUS MobiMover 3.0 također podržava gotovo sve verzije sustava Windows kao što je Windows 10, 8.1, 8 i Windows 7 što ga čini praktičnim za korištenje na bilo kojem računalu. Također možete birati između mnogih jezika za instaliranje softvera jer je dostupan na više jezika, a podržan je i Mac OS.

EaseUS MobiMover 3.0 je u osnovi u potpunosti besplatan, no postoji i plaćena verzija koja donosi i tehničku podršku
EaseUS MobiMover 3.0 je u osnovi u potpunosti besplatan, no postoji i plaćena verzija koja donosi i tehničku podršku

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

Samsung Galaxy S9 na testu

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675