Huawei

Objavljen NetBackup 7.7

Objavljen NetBackup 7.7
Objavljen NetBackup 7.7

Veritas, podružnica Symanteca za rješenja vezana uz upravljanje podacima, od danas nudi najnovije izdanje svojeg rješenja za zaštitu podataka u tvrtkama, Veritas NetBackup 7.7

Važne nove funkcionalnosti ovog rješenja uključuju svojstva koja značajno proširuju učinkovitost sigurnosne pohrane i povrata podataka u oblaku time što dodaju podršku za nove pružatelje usluga pohrane podataka u oblaku te povećavaju brzinu i do 30 puta.

Najnovije izdanje NetBackupa značajno unaprjeđuje performanse i interoperabilnost sigurnosnih kopija pohranjenih u oblaku na servisima kao što su Amazon Web Services (AWS), Hitachi Data Systems (HDS), Verizon i Cloudian. NetBackup 7.7 također donosi izuzetno značajnu integraciju s VMwareovim vSphere Virtual Volumes, Microsoftovim Hyper-V, NetAppovim clustered Data ONTAP-om (cDOT) te Microsoftovim SQL Serverom te uključuje svojstva vezana uz samostalno upravljanje rješenjem koja omogućuju i IT administratorima ali i onima koji to nisu – dakle, običnim korisnicima – da neovisno i samostalno upravljaju načinom izrade sigurnosnih kopija i njihovim povratom koristeći intuitivna sučelja.

Novi modul za povezivanje s cloudom uveden u NetBackupu 7.7 temeljen je na Amazonovoj usluzi Simple Storage Service (Amazon S3) te je optimiran tako da značajno smanjuje vrijeme potrebno za sigurnosnu pohranu i povrat podataka iz cloud rješenja koja su kompatibilna s Amazonovim S3. Ovaj modul koji služi kao poveznica s cloud rješenjima koristi tehnike poput multi-streaminga kako bi što bolje iskoristio dostupnu mrežnu propusnost i značajno smanjio vrijeme potrebno za pohranu ili povrat podataka, naročito uspoređuje li se s prethodnim verzijama. NetBackup 7.7 dodatno podržava i gatewaye tvrtki NetApp i AWS kako bi se omogućila replikacija sigurnosnih kopija u oblak.

Veritasov NetBackup 7.7 konvergirana je platforma koja pojednostavljuje upravljanje infrastrukturom u tvrtkama te nudi napredne procese i kontrole za zaštitu složenih fizičkih i virtualnih okruženja.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.